slide show

Hemma från stugan

Kom hem från stugan i Fredags kväll och då packade vi upp och köpte kina mat. Sen igår så var jag med Emma och vi badade och hade skoj. Sen i går kväll så åkte vi till Enköping för att gratta en kompis till mamma så då fick jag träffa Elin och Lina och Anton. Det var ett tag sen. Idag ska vi åka till Hallsta och gratta min morboro som fyller imorgon men han ska jobba då så vi åker över idag och sen när vi åker hem ska vi hämta hem Jocke :) Har saknat han väldigt mycket. Kan knappt fatta att han blir 10 år på fredag och jag blir 14 på fredag också. :) Ska ha släkt kalas då och så kommer Emma förbi. Men nu ska jag fortsätta kolla runt på datorn och sen ska jag nog gå ut.
 
Lilla Jocke
 

Sitter i storstugan

Just nu sitter jag och myser i storstugan medans regnet öser ner men det har typ slutat. Men igår var jag och pappa, Isabelle ute och rode drag med båten och jag fick en liten abborre och vi släppte i den igen. Men i tisdags så var vi ute och rode drag också och då fick jag en gädda på ca 2 kg. Men nu ska jag gå ner till båthuset igen och lägga Ipaden på laddning.
 

Tagga stugan i morgon

Åker till stugan i morgon vid 6 eller 7. Men jag kommer kunna sms blogga lite gran men så fort jag har tid ska jag försöka sms blogga. Men nu ska jag duscha.
Saknar Max så himla mycket, kommer inte kunna ha han nästa år :( Vill verkligen ha han bilder från grällsta kommer när jag fått tillbaka min dator eller när pappa låter mig ladda in bilderna på hans dator. Saknar han så mycket.

RSS 2.0