slide show

Ätit

Hej!
Jag har nyss ätit och på isabelles kalas så kom släkten och av min kusin Amanda så fick jag massor av kläder :) Kunde ha allt förutom ett par shorts fast dem fick Isabelle. Men ikväll så ska jag kolla på Gladiatorerna Finalen. Men ni får ha en bra Lördag :)

6 kommentarer

Hej!
Nu när jag loggade in hade jag 6 nya kommentarer och svarar på dem så fort jag kan men just nu leker jag med min kusin Alva som är 3 snart 4 år.

Lördag

Hej!
Idag är det lördag och jag har varit vaken ett tag men efter frukosten så ska jag och isabelle baka cupcakes och i går kväll så bakade jag kokoskakor med laktis får se om dem är goda har aldrig smakat dem.

Let´s Dance

Hej!!
Just nu sitter jag och kollar på Let´s Dance fast jag har inte så mycket mera att skriva förutom att nu är det bara jag mamma, Isabelle, pappa kvar i huset alla isabelles kompisar har åkt hem. Men jag ska nog gå och lägga mig ganska tidigt idag för jag är väldigt trött och i morgon kommer släkten och jag och bellis ska baka cupcakes :) Ni kan få bilder om ni vill.

Påsklov

Hej!
Äntligen påsklov :) Just nu sitter jag och tar en paus för vi håller på att städa till Isabelles kalas det blir lite jobbigt efter ett tag men nu ska jag snart gå och fortsätta men ni får ha en bra fredag och ett bra påsklov. :)
Bjuder på en bild på Jocke min kanin.

Syrrans 10-års dag

Hej!
Idag fyller Isabelle 10 år och vi ska ut och äta ikväll på Limone :) Men idag har det inte hänt något speciellt förutom skolan. Fast nu har jag en snarkande katt bredvit mig och hon heter Labolina ;) Men nu ska jag nog försöka läsa en bok som vi måste ha läst 1 kapitel tills imorgon och jag tycker inte den är så bra.
Labolina

Onsdag 2 dagar kvar

Hej!
Idag är det bara 2 dagar kvar tills påsklovet :) Jag kommer inte ha sån bra uppdatering under Torsdag och Fredag och Lördag. Min lilla syrra (Isabelle ) fyller 10 år imorgon och då ska vi ut och äta på någon resturang och på Fredag ska Isabelle ha sin tjejmiddag med några kompisar och på Lördag är det släktkalas för henne. Men det kommer nog i alla fall något/några inlägg då annars blir det nog några inställda. Men ni har väl inte glömt att jag finns på bloglovin klicka här om ni vill följa mig, ni kan också kommentera om ni vill göra bloglovins byte om ni vill.
Ni kan också klicka på bilden:

Ansiktsmasker

Avokado Ansiktsmask

Har du torr hy och vill fräscha upp den lite? Då är en avokado ansiktsmask perfekt! Mosa bara en avokado i en skål, ha i några droppar honung och sen KLART! Låt verka i ca 20 minuter.

Normal hy

1 matsked honung samt 1 matsked naturell yoghurt, blanda och lägg ut på ansiktet. Låt detta verka i ca 15 minuter.

Jordgubbar och Honungs ansiktsmask

Jordgubbar och Honung är perfekt till fet hy. Det tar nämligen bort döda hudceller, motverkar akne samt mjukgör huden. Gör så att du mosar ca 5 stycken jordgubbar + 2-3 matskedar honung.

Blanda runt ordentligt och lägg på ansiktet, låt verka i ca 20 minuter.

Ångbad

Med ett ångbad så öppnar du porer, vilket ger dig en fräschare hy!Koka upp varmt vatten häll i en ganska stor lägg huvudet över med en handduk i ca 10 minuter. Badda sedan ansiktet torrt med en annan handduk.


skönhets tips

Tvätta inte ditt hår varje dag. Det är inte bra att tvätta sitt hår för ofta då shampoo sliter på håret. Jag säger inte att man inte ska tvätta håret, men man behöver inte shampoonera det om man duschar varje dag.
Drick mycket vatten. Det gör så att du fuktar huden mer, och om det är varmt ute är det jätteviktigt att dricka mycket vatten istället för kanske Cola eller Fanta osv. Som under sommarlovet då man kanske unnar sig lite Cola, men då är det bättre att ta lite vatten eller saft.
Sov mycket! Är du utvilad blir du gladare och mycket trevligare. Samt att du har mycket mer ork. En i min ålder ska sova runt 8-9 timmar per natt. 
Ta hand om dina läppar och händer. Har du torra läppar? Då ska du smörja in dem snarast. Om du har torra händer ska du smörja in dem, för dem kommer börja spricka och blöda om du inte gör det!
Rör mycket på dig. Det är bra att röra mycket på sig, dels det är skönt. Men det är också väldigt bra för kroppen :)
Om du inte vill köpa hårinpakning så kan du göra en egen som den här t.ex:

Det här behöver du:

1 avokado

2 msk olivolja

1 ägg

Så här gör du: Mixa avokadon, olivoljan, äggulan eller vispa ihop det till en slät kräm. Massera in det i håret och sätt plast över. Låt verka i 30 minuter och skölj sedan ur.

eller:

Snabba glans-inpackningen du behöver:

en halv deciliter olivolja

en äggula

Blanda ihop ingredienser och massera in i håret. Gör en liten handduksturban och låt det sitta i ett bra tag. Ju längre inpackningen får sitta i desto bättre! Räkna med minst en halvtimme. Sen sköljer du ur det och tvättar håret som vanligt. Inpackningen ger glans och piggar upp ditt hår.

Vill du göra en egen handkräm:

För händerna!

snygga och mjuka händer fixar du lätt! Den här oljan gör underverk för fnasiga fingrar.

Härlig handkräm

du behöver:

1 dl äppelcidervinäger

1 dl olivolja

Smörj in händerna och du känner direkt att de blir mjukare och smidigare. Om du vill ha en extra effekt kan du stoppa i dina händer i plastpåsar och sätt på ett gummiband runt. Låt verka i 10 minuter och sen tvätta av dig med en mjuktvål, smörj sen in dig med lotion. Du kan spara krämen i kylen jätte länge, men kom ihåg att skaka den innan du använder den om den har stått ett tag.


ska ut med katterna

Hej!
Jag ska snart gå ut med katterna. Men idag slutade vi 13:30 för svenskan och stpasset var inställt. Men annars har det inte hänt något speciellt i skolan. Det kommer nog något eller några inställda inlägg senare.

Bloglovin

Hej!
Ni har väl inte missat att jag finns på bloglovin ni kan följa mig där genom att trycka här eller på bilden:
Ni kan också kommentera om ni vill göra ett bloglovin byte. Hoppas ni vill följa mig.

Elevens valdag

Hej!
Idag är det elevens valdag och jag hade Media i 2 timmar eftersom jag har Media på måndags eftermiddar. Men jag har nyss ätit och sitter och kollar på en film sen vid 14 så kommer syrran hem. Men ha en bra Måndag.
Milo

Hos Marie ( bilderna )

Hej!
Här kommer bilderna:
Isabelle tar in Fiona
jag tar in Milo
Isabelle borstar på FionaDags för sadling
Nu går vi på skogspromenad
Ute i skogenJag och YoshiPå väg hemYoshi väntar på att få komma ivägHan skulle sitta fast han ställde sig iställetMilo kollar om han kan få något gottFiona rullar sig i hagenMilo rullar sig i hagen
Hoppas ni gillade bilderna :)

Hos pappas kusin

Hej!
Igår var vi hos pappas kusins ( Marie ) häst och den som ägde gården hade också en häst båda var fjordingar :) Men när vi kom igår vid 10:30 så mockade vi i Fionas ( Maries häst ) box och sen tog vi in dem Isabelle fick ta Fiona och jag fick ta den lite mera krångliga fast det gick bra ändå :) Sen borstade vi Fiona och Milo ( som var ägaren på gårdens häst ) Jag borsatde på Milo och isabelle tog Fiona. Sen när jag var färdig så gick jag och hjälpte Isabelle med Fiona eftersom vi skulle rida på henne. Efter vi sadlat och tränsat så gick vi ut och jag fick börja rida på Fiona och isabelle fick gå bredvid med mamma, pappa, Yoshi ( Maries hund) och Marie gick bredvid Fiona med ett grimmskaft som extra stöd om Fiona skulle bli rädd för fjordingar är lite kraftiga om hals och sånt. Men jag och Isabelle byte med att rida och hålla i Yoshi. Vi var ute i ca 2 timmar på skogsprommenad. När vi kom tillbaka så fixade vi i ordning vatten och mat åt Yoshi och vi fick ta en varsin festis och borsta i ordning Fiona. Sen tog vi ut dem i hagen och fodrade. Bilderna kommer efter det här inlägget.

89 dagar kvar

Hej!
Idag är det 89 dagar kvar tills jag och Emma och Lisa åker till Grällsta :) Längtar sjukt mycket. Är det någon mer som ska dit kan ni bara kommentera :) Jag skriver mera i ett annat inlägg fast om igår hos pappas kusin.

åker snart

Hej!
vi åker snart till pappas kusin och hästen. Men igår blev det ingen bra uppdatering för att vi kollade på en film och sen gick vi och la oss och sov. Sen ikväll ska vi iväg igen men hoppas ni får en bra lördag :)
Bjuder på en bild på Mona min sköthäst som jag red i söndags.

:)

Hej!
Jag är glad för imorgon ska vi till pappas kusin och hennes hästar och hjälpa till i stallet och kanske rida till och med :) Men det kommer bli mycket jobb för hon hade inte orkat städat stallet på en vecka ;) Men det ska bli kul ändå. :)

Dagens sötaste

Hej!
Här kommer dagens sötaste kommentera gärna om vad ni tycker:
Det här är den bild som jag tycker är sötast idag ialla fall.

Fredag :) :)

Hej!
Äntligen fredag just nu sitter jag hemma och kollar på tv. Super Fredag börjar snart på disney channel och jag brukar kolla eftersom det blir nya avsnitt av typ allt. Ska nog ta ut katterna innan dem klöser sönder dörren ;)
Men hoppas ni har en bra fredag :)
Är inte det här den tjockaste domherren ni sett han orkade knappt flyga iväg när jag stod 30 cm eller 1 meter i från.

Dagens sötaste

Hej!
Här kommer dagens sötaste:

Ny header

Hej!
Jag har en ny header som Emma fixade :) Men jag hoppas ni gillar den.

Ätit

Hej!
Nu har jag nyss ätit och sitter nu i mitt rum och Emma sitter här också ;) Men nu ska jag nog surfa runt lite innan 20 för då börjar Wipeout Winter. Sen ska vi nog prata på.

2 lektioner kvar

Hej!
Jag har 2 lektioner kvar med den här. Just nu har jag Svenska och sen är det bara stpass kvar då ska jga gå och låna en bok. Sen efter skolan så ska jag hem till Emma och hjälpa henne att packa för hon ska sova över hos mig :) Vi har studiedag imorgon. :)

Söndag :)

Hej!

 

Idag är det söndag och jag ska iväg och rida :) Jag ska åka ut tidigare så jag hinner sköta om Mona min sköt häst :) Men kan ha otur att hon går lektion men jag tror inte det. Men annars idag så ska jag inte göra något speciellt. Förutom i kväll så ska jag kolla på Ponnyakuten. Men ha en bra söndag :)

Mona

 

 

 



Hemma

Hej!
Nu är jag hemma och håller på att ladda in bilderna från Islandshäst showen ska redigera dem lite. Vi ska grilla ikväll :) Men nu ska jag fortsätta redigera.

namngivning

Hej!
Ska snart åka på namngivning har ätit nyss bilder från Islandshäst showen kommer up när jag kommer hem. Det kommer komma i olika delar som del 1 och del 2 och så vidare så jag inte visar upp alla 200-400 bilder som blev bra tog ungefär 500 bilder idag ;) Men alla blev inte så bra ;)

Sry

Hej!
ledsen för dålig uppdatering idag. Men har hjälpt till hemma med maten och kollar på en film. Men just nu sitter jag i mitt rum med katten Cider i knät men hon vill inte sitta där fösöker smita alla vägar som går t.ex klättra över armen eller slås med svansen i ansiktet på mig ;) koko katt ;) Men ha en bra fredag, jo imorgon kommer det inte heller bli bra uppdatering ska till hallsta och kolla på Islandshästar innan dem tar bort isen från ishallen. Sen ska vi köpa Mc på vägen hem och äta och byta om och åka till ett dop. ;)

20:00

Hej!
Jag har nyss ätit men kl 20:00 ska jag kolla på once upon a time sen efter det ska jag nog lägga mig och läsa min bok som ska tillbaka 29/3. Så detta är nog det sista för kvällen. Men jag skriver i morgon men skriver jag inte på morgon/ iskolan så skriver jag någon gång efter 14:30 ska förbi Emma med några papper och sen ska jag handla godis inför helgen :) Men ha en bra Torsdags kväll :)

1 kapitel läst :|

Hej!
Jag har precis läst 1 kapitel från en bok som vi ska prata om i skolan och den var inte så bra. Men i alla fall så ska jag ta och rita lite gran :) Kommentera om ni vill se dem så ska jag försöka fixa bra bilder på dem.

Sötast idag

Helt klart sötast idag :)

STPass

Hej!
Nu sitter jag på studiepass det är näst sista lektionen :) Har bara musik kvar. Men ha en bra Torsdag :)

9:05

Hej!
Idag börjar jag 9:05 med Matte och den slutar kl 10:00 och då har jag 2 timmars håltimme och jag ska nog åka hem då och äta lunch och plugga tyska som börjar 12:00. Jag slutar 14:20. Men jag kanske skriver lite på håltimmen om jag åker hem. ;| Glöm inte inlägget med omröstningen tryck här. Men ha en bra Torsdag :)
Bjuder på en bild på Mona min sköthäst:

:)

Hej!

 

Jag har plockat ur diskmaskinen och skurit sallad. Men det är inte det jag är glad över utan jag har fått tillbaka min mobil :) Fast den är ny men samma sort och lika dan :) För er som inte visste att jag hade lämnat in den så lämnade jag in den för att den laddade ur sig när den var avstängd och om jag skulle ringa t.ex Emma så kanske den tog och ringde Isabelle som låg längs ner på listan :question: så vi lämnade in den så fick jag ta pappas gamla mobil. Men nu har jag fått till baka den igen :)



Sitter hemma

Hej!
Just nu sitter jag hemma och kollar på tv. Ikväll ska vi äta kyckling och ris. Hoppas ni har en bra Onsdag.

Bloglovin

Hej!
Ni får jätte gärna följa mig via bloglovin. Jag kommer följa dem som följer mig ;| Men glöm inte inlägget om vad ni vill att inläggen ska handla om klicka här.

F5

Hej!
Nu har den nya desigenen kommit min kompis Elin gjorde den ett stort TACK till henne :) Hoppas ni gillar den. Om ni inte kan se den tryck F5 eller uppdatera sidan.

Vad vill ni läsa om? :question:

Hej!
Tänkte ha en liten omröstning om vad ni vill läsa mera om ni kommenterar i detta inlägg om vad ni vill:
Exempel:
1. Mera bilder
2. Hiss och diss ( jag dissar och hissar )
3. Hiss och diss ( ni hissar och dissar )
4. Naglar
5. Egna förslag som ni kommenterar
6. dagens outfit
Det är bara att kommentera.

Sitter hemma

Hej!
Just nu sitter jag hemma och kollar på tv. Men ni får jätte gärna kommentera om vad ni vill läsa om. Ni kan också kommentera om ni vill göra ett länkbyte. :)

STPass

Hej!
Nu är det sista lektionen stpass. Sitter och ska plugga tyska ;| Men hoppas ni har en bra Måndag :)

Engelska

Hej!
Ska ha Engelska om 5 min men idag slutar vi 15:20 så det blir nog ingen bra uppdatering idag men hoppas på att jag hinner/kommer ihåg att skriva när jag kommer hem. ;| Men får väl försöka komma ihåg. Men ska kolla runt lite på datorn nu innan Engelskan.

Söndagens häst

Hej!
I söndags hade jag Lilly igen :)

...

Hej!
Nu sitter jag hemma och har inget att göra :( Men jag ska nog gå och läsa lite ur min bok som ska in vecka 13. Måste försöka läsa några kapitel per dag så jag hinner. Men nu ska jag läsa :)

skola igen :|

hej!
Ledsen för uppdateringen igår men efter vi ridit åkte vi hem och duschade och fixade maten och kollade på PA och sen kollade vi på en sak som vi hade inspelad. 
Men idag har det varit en helt vanlig skoldag förutom att vi åkte till Västerås Tidning med Median det var 6:or och 7:or som åkte. Sen åkte jag till skolan igen för att hämta mina saker och cykel sen cyklade jag hem och satt mig i soffan och slappa framför tv:n. Hoppas ni har en bra Måndag. Designen kommer upp snart :)

åker till ridningen

Hej!
Vi ska snart åka till ridningen :) jag rider 15:30 men lilla syrran rider 14:45 så vi måste åka tidigare :) Ikväll ska jag kolla på PA ( ponnyakuten ) och vi kanske ska grilla :) beror på om vi hittar det vi vill. Men idag har jag tagit it katterna och suttit vid datorn och tv:n. Men ni får ha en bra söndags eftermiddag :)
Förra veckans häst:
Jag ser lite missbildad ut men fick solen i ögonen. Detta är Lilly hon älskar att springa speciellt om det är en häst framför henne då tar hon det som tävling och då kan det gå undan i galoppen. Men hon är så himla härlig att rida. Får se om jag får henne idag igen :)

Söndag

Hej!
Idag är det söndag och jag ska iväg och rida. Hoppas på en bra häst tror vi ska ha markarbete eller dressyr. Men nu har jag inget mera att skriva om.

Mina Teckningar

Det gick inte att ta kort så bra men ni ser lite ialla fall.
Hade en målarbok som låg bredvid som jag kollade på och målade av så bra jag kunde. Tog ett tag

Mina djur

Hej!
Tänkte berätta om mina djur Jocke Labolina och Cider!

Labolina är 2 år och blir 3 år i Maj. Hon kan sova hur som helst som ni ser. Hon gillar att busa när hon känner fört kan vara när man kelar med henne så tar hon tag i håret och börjar busa ;) Min lilla sötnos.
Cider är 1 år och blir 2 år i september. Hon är halvsyster till Labolina. Samma mamma men inte pappa. Hon älskar att sova och busa men ibland kan hon bli riktigt koko hon kan springa genom hela huset flera gånger och hålla på. Min lilla sötnos :)
Jocke är 9 år blir 10 på min födelsedag 3/8. Han älskar att hoppa ut på mattan utanför buren om inte några katter kommer och skrämer in honom igen. Han älskar gurka, sallad, morot, russin, vindruvor och torkade jordgubbar är han favorit ;)

Hoppas ni tyckte om det :)

vem är det som bloggar?

Hej!

Tänkte berätta om vem det är som bloggar :)

Jag heter Linnea och är 13 snart 14 mina intressen är att rida och vara med kompisar. Jag älskar djur har tre st husdjur 2 katter och 1 kanin. Jag har en lilla syster som heter Isabelle och såklart en mamma och pappa. Mina katter heter Labolina och Cider dem är halvsyskon samma mamma men inte pappa. Min kanin heter Jocke och är 9 år blir 10 3/8 då jag fyller ;) Men det kommer ett inlägg om mina djur sen :)

Lördag :)

Hej!
Äntligen lördag har inte gjort så mycket idag varit ute med katterna och målat 3 teckningar ohc åkt hem till Emma och lämdade en film. Just nu gör jag inget speciellt ska väl gå och plocka fram kläder ohc smycken till ikväll vi ska till farmor och äta och kolla på Melodifestivals finalen :) Men kommentera om ni vill se teckningarna jag målade. ;) Men det kommer en design snart min kompis Elin håller på med den :) Hoppas ni får en bra lördags kväll :)

Sötast idag


Tjejkväll

Hej!
Idag blir det tjejkväll med mamma, Isabelle ( lilla syrran ) Vi ska äta lax och kolla på en film. Pappa ska äta och sånt på jobbet. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen som vi har börjat kolla på.

tv

Hej!

Just nu sitter jag hemma och kollar på tv. Idag har jag varit i skolan men annars har det inte hänt något speciellt. Jag har bara varit hemma sen 14:40. Jag åkte 5 min tidigare från musiken för jag skulle åka förbi Emma med ett tyska papper, engelska, matte schema. Sen åkte jag bara hem och tog en kopp oboy.

 

 

 

 


Sötast idag

Sötast idag!

Sötast idag

Sötast idag enligt mig!

Bättre uppdatering

Hej!
Jag ska börja med bättre uppdatering nu min design kommer snart. Men jag kommer att skriva om skolan och stallet. Nu har jag inget mera att skriva om men uppdateringen kommer att bli bättre nu.

RSS 2.0