slide show

Dressyr

Har haft dressyr på Grey :) han var först lite seg men sen blev han piggare. Vi red på volterna och i slutet red vi skänkelvikning och han gick riktigt bra i slutet. Men han var stel så han hade lite problem med att göra skänkelvikning i höger varv men till slut hittade vi det perfekta tempot och lagom korta steg för han kunde inte göra så stora steg som det ska vara i skänkelvikning eftersom han är så stel. Men nu är vi på väg hem.


Åka och handla

Ska snart åka och handla med mamma, syrran jag och Isabelle ska köpa godis :) Men idag ska vi inte göra något speciellt jag och isabelle kollar nog på en film vi spelade in igår eller den i fredags förra veckan vi hinner aldrig kolla på dem som vi spelar in så vi får titta på dem i dag.
 
Disa står för bilden idag ( Labolina, Ciders mamma )
 

Kvällens outfit

Tröja: Cubus
Linne: Cubus
Kjol: H&M
 

Slingor

Har gjort slingor i håret av en sak som jag fick för ett tag sen det fanns rosa, blå, silver, ljusrosa och jag tog rosa det passar bäst med vad jag ska ha på mig i kväll när vi åker till Mormor, Morfar. Men slingorna kommer gå bort med vatten tror jag ( en/två duschar ). Här är bilder på hur det blev:
Syns inte så jätte bra i kameran.

Handlat

Sitter i bilen på väg hem. Har varit och shoppat på Erikslund jag köpte 2 par skor (stövlar) ett par svarta och ett par bruna. Sen på eftermiddan ska vi till farmor, farfar och fika och bus med Alva, Lovisa ( kusinerna )


So redovisning

ska ha so redovisning snart om Buddhism, Hinduism. Men min grupp ska prata om Buddhism och efter skolan ska jag hem och plugga gärnet till kemi provet i morgon  som jag älskar not ;) Men jag orkar inte men måste för att jag ska få bra betyg. Sen vid 16 ska jag åka till konfan :) Sen kommer jag väl hem vid 20 någonting. Men jag ska läsa igenom min text nu skriver kanske mera sen.
 

önsta kakan

Idag bakade jag och Emma en önsta kaka på Median och den blev riktigt god :) Här är några bilder..
 
Resultatet
kommentera om ni vill ha receptet :)

Mona

Hade mona på Igenridningen :) det gick riktigt bra hon var värsta räjserponnyn :) fick göra i ordning henne eftersom det bara är 1 igenridningslektion och det inte är någon före/efter så när jag pysslade om henne före gjorde jag en fläta :) vi fick ta ut hästarna i hagen också :) men nu ska jag ta och vara social med våra besökare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So

sitter på so:n fast har inget att göra. Men på svenskan ska vi jobba med våran film som jag ska lägga upp här när den är färdig. Men efter skolan ska jag baka en äppelsockerkaka tills i morgon och sen vid 17 ska vi till Amanda som fyller år :) Men i morgon ska vi rida igen kl: 8:30-9:30 eftersom vi ska i väg på dop på söndag och antagligen missar ridningen. Efter igenridningen ska jag och Isabelle baka cupcakes och sen vid typ 14 så kommer släkten och ska fira pappa som fyllde i Tisdags. Och på söndag ska vi på dop i Virsbo. Så det kommer inte vara någon bra uppdatering under helgen möjligtvis att jag bloggar från mobilen. Men vi ska till Virsbo 2 gg den här helgen först idag och sen på Söndag. Men jag är ledsen över uppdateringen den här veckan men har inte haft tid och inte orkat. Men nu ska jag jobba ( om läsa bloggar är jobb så då ska jag jobba ) ;) 
 
Ester :)                                                                   Diva :)
Det var ett tag sen jag träffade dem eftersom dem bor i Virsbo och inte brukar följa med till Hallsta/västerås.

Hoppning på Lilly

Ska hoppa på Lilly :) hoppas det går bra, men nu har vi avbokat ridningen nästa söndag och bokat igen ridning på lördag 8:30-9:30.


So

Sitter på So lektionen nu och jobbar med Buddism och det går väl rätt så bra. Men Sen har vi bara Svenska kvar :) Så vi slutar 13:35 :) Sen ska jag och Isabelle vara ensamma hemma i kväll :) Så vi ska titta på film och jag får laga mat. Och igår så fixade mamma biljetter till Stockholm Horse Show :) Ska dit på lördagen. :)
Skriver mera sen, ska jobba.
 
 

På väg till hallstahammar.

Sitter i bilen på väg till Hallsta och ska fira mammas farfar som fyller idag. Men när vi kommer hem ska jag plugga.


Slappar

Sitter i soffan framför tvn. Ska plugga lite fysik ska göra provet på Onsdag. :)


Svenska

Sitter på Svenskan och vi har spelat in en film om en bok som vi läste men det gick inte så bra ;) Men idag fick jag reda på mitt So prov som vi hade för ett tag sen och jag fick sammanlagt ett A. :) Har gjort tyska provet också eftersom jag var sjuk hela förra veckan och på Onsdag ska jag göra Fysik provet. Skriver mera sen i kväll :)
 
Bjuder på en bild på Disa Labolina och Ciders mamma :)

RSS 2.0