slide show

Planer för veckan

Måndag:
*skola
*plugga lite
 
Tisdag:
*följa med emma till hennes stall
*hem och städa och fixa till kvällen
 
Onsdag:
*ledig från skolan
* hoppträning med drutten
 
Torsdag:
*skola
*konfa
 
Fredag:
*skola
*sen helg
 
Lördag:
* inget speciellt
 
Söndag:
*ridning
 

Flera bilder från 27 april

Det var dem sista bilderna det kommer en film med bilder och filmer från när jag rider henne den kommer antingen i kväll eller i morgon.

Drutten

Namn: Drutten
Kön: Valack
Född: 2005
Ras: -
Färg: Brun
Kategori: D-ponny
 
 
Drutten är snäll och pigg och en jätte go ponny. Han älskar att hoppa det enda han behöver ha är bra med fart innan hindret. Jag är ju skötare på han nu och jag gillar verkligen att hoppa han, har varit med på en hopptävling och ska på 1 hoppträning till har redan haft 2. Han brukar kallas för druttson vet inte varför men det brukar man kalla han.
 

Bilder från 27/4

Här kommer några bilder från i lördags när vi var hos Fiona. Kommer flera i morgon + en film
 
 

Hemma

Nu är vi hemma från fiona :) jag galopperade med henne och det var inte lätt att få henne att galoppera ;) men lyckades några gånger. Ni får bilder och videos ikväll eller imorgon får se när jag hinner och orkar. Men ni får nöja er med dem här bilderna från min telefon.


Bild

Nu sitter jag på bilden och jobbar med spegel porträtt fast  det ser inte ut som mig ;)
Men i morse fick jag bra nyheter av mamma att vi kanske om det är fint väder åka ut till pappas kusins häst Fiona på lördag :) Då får vi rida i deras paddock :) Det kommer komma bilder på söndag eller måndag beror på när jag hinner och sen kommer det bilder på torsdag eller fredag på min andra hoppträning med Drutten. :) 
Men i kväll är det konfa som vanligt och vi ska förbereda inför konfirmationen i 19 maj :) 
 
den gulliga ponnyn :)
hennes hund Yoshi :)

Hade lite tråkigt

Jag hade tråkigt så jag redigerade 3 bilder på Lily, Grey, Drutten.
 

är med och tävlar om...

ett eget designat skal hos emma.
 

Tisdag

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Det har inte hänt något speciellt, men jag blev jätte glad när jag kom hem då mitt halsband hade kommit. Jag var ju med i Ebbas tävling och jag vann :) 
- det var väldigt snyggt :)
     
Men nu ska jag väl plugga lite kemi eftersom vi har prov på fredag.

Ridpasset i går

Igår red jag Drutten och det var hoppning. Vi hoppade 3 studs och han var riktigt duktig. Men i slutet fick vi först släppa en hand och hålla den rakt ut och det gick bra och sen skulle vi ta handen på hjälmen och drutten vet hur han ska hoppa för det är ju bara för mig det blir lite svårare. Jag ska hålla balansen (fast det är väldigt lätt) och sen så ska man hålla tyglarna i en hand så då måste man ju hålla upp huvudet på hästen så den inte busar i väg ;) Det kommer filmer mamma filmade det kommer vara två filmer jag tar med förra veckans hopplektion då mamma filmade utan att jag visste något ;)

Shoppat

Idag har det varit en vanlig skoldag men efter skolan cyklade jag hem och sen åkte jag och mamma och Isabelle till Erikslund. Där shoppade jag:
- Nagellack blått och sen glitter till det skit snyggt ska måla idag eller i morgon.
- ett svart linne till konfan den 19 maj :)
- svart tub topp
- skor
sulor som ger stöd till fötterna så det inte gör så ont när man går långt.
   
Det var det jag shoppade sen handlade jag också lite godis ;)
Man jag kan lägga upp bild på när jag målat naglarna så får ni se hur det blev :)

Bild

Nu har vi bild i 100 minuter och vi jobbar med -ism bilder t.ex. surrealism och annat jag jobbar med en surrealism bild ni kommer få se den när den är klar och min lärare tycker att den är bra för hon är en sån som märker allt och typ ska ändra allt som om jag är nöjd med min bild så ska hon ändra allt nästan. Men efter bilden så slutar vi :) 
Sen ikväll ska jag till konfan och vi ska fotograferas.
 

Kort dag 2 lektioner

Ja som rubriken löd så hade jag bara Tyska, Stpass och skulle ha haft slöjd men våran lärare mådde inge bra och åkte hem så vi fick inställt och då ringde jag, Ebba och Angelica till våran Matte lärare och frågade om vi kunde få beting och vi fick det så har gjort matten nu och måste plugga engelska. Har glosförhör i morgon. Hoppas att ni har en bra dag vädret är ganska så bra det är skönt med solen och värmen men det blåser ganska mycket.
 
- gammal bild men snacka om rund fågel

God Morgon

Idag är det onsdag och det är en kort dag vi går till 14:10. Men det händer inget roligt i skolan idag kanske slöjden. Efter skolan måste jag plugga engelska. Glöm inte att rösta i omröstningen här på sidan.
 

Tråkig Tisdag

Idag har jag varit i skolan och haft Prov i Hk och det var ganska svårt men jag kunde det mesta. Sen hade vi kemi och vi labbade med syror och baser och sen hade vi matte inte så skojjj ;) På Engelskan fick vi göra ett häfte och när man var klar fick man sluta. Nu är det ju så tråkigt väder ute efter som det regnar och är blött ;) Men idag blir det typ plugga lite tyska tills i morgon och sen engelska till på Torsdag. 
 

en rubrik skulle det vara här ;)

Idag har det varit skola som vanligt. Men i går red jag drutten och vi hade markarbete. Det gick väldigt bra han var ganska så pigg. Sen på kvällen grillade vi för första gången det här året :) Det var riktigt gott äntligen grillat. Men idag så måste jag plugga Hk som vi har prov på i morgon skoj ;) Men nu måste jag plugga.
har ni några tips på bra blogg inlägg får ni gärna kommentera dem.
 

Varför jag började rida

Anledningen till att jag började rida var för att jag gillade hästar och jag hade ridit lite gran på ponnyridningar och några kompisar red också så hade jag följt med i bland. Det är nog anledningen till att jag började med ridning. Jag började rida efter jag fyllt 7 år.  Min första häst jag red hete Hazel och kallades för "trassel sudd". 
Han var också den första häst jag ramlade av ;) Jag älskar att rida för att jag verkligen älskar hästar och att man lär sig så mycket om hur man ska kontrollera en häst som är mycket större än en själv. Man tränar också magen, balans, armar, ben och rygg. Jag gillar också att man kan gosa och bara vara i stallet och pyssla om hästarna som kan vara riktigt gosiga och snälla. Det är också mysigt att rida ut i skogen och bara få vara ute även fast jag inte rider ut själv har bara ridit ut i min ridgrupp och med pappas kusin som har en Fjording. 
Det jag gillar mest innom rida är hoppning och uteritt. Visst gillar jag att rida markarbete och dressyr men det kan vara lite långtråkigt i bland men det är också roligt att få lära sig dressyr för det är väldigt bra att lära sig man får bättre kontakt med hästen tycker jag. 
Jag tror jag fick med allting som jag gillar med ridning och varför jag började.
en bild från första gången jag red.
 

slappar framför datorn

Just nu sitter jag bara framför datorn och ska snart titta på let´s Dance måste titta i mitt rum för isabelle har kalas så dem tittar på film i vardagsrummet. Det är därför jag inte hunnit blogga i dag har hjälpt till med att städa och fixa med maten och duka och allt möjligt men nu kan jag bara sitta i mitt rum och slappa. Anledningen till att jag inte skrev i går var att jag hade konfa och inte hade tiden till att blogga pysslade med ett skolarbete som vi ska ha prov på tisdag det är HK så det är ju skoj ;) 
Har ni något tips på vad jag ska blogga om så fall kommentera så försöker jag fixa det så fort jag kan. :)
 
 

Dagar kvar till...

Längtar så sjukt mycket till allt det är inte alls lång tid kvar. :)

Blogg torka

Anledningen att jag inte har bloggat är att jag inte har några ideer till inlägg. Har ni några tips? 
Idag har jag bara varit i skolan och det var inte roligt eftersom det inte brukar hända något.
Skriver mera senare om jag kommer på något men glöm inte att skriva vad ni vill läsa om jag kan fixa det mesta så det är bara komentera.
 
red den här sösnoten i söndags :)

Shopping igen

Vi var shoppat i dag igen fast vi shoppade skor jag köpte ett bar svarta converse och sen gick vi in på H&M och jag köpte ett par svarta mjukisar och en tröja och en toffs med en klämma som man sätter över toffsen så att den inte syns. Men orkar inte lägga upp bilder för grejerna ligger i tvätten. Men i kväll ska vi till farmor, farfar och äta. 
 

Bra bloggar

Detta är några bloggar som jag brukar läsa
 
lite större bloggarna
www.ponnysanning.se/
- http://nellieberntsson.se/
http://ztreliin.se/
http://linnolsson.se/
http://carlssonpataket.se/
vänners bloggar
http://snorptorpan.bloggplatsen.se/
http://emmaostensson.bloggplatsen.se/
http://lifeaslina.webblogg.se/
http://elinsfotoliv.webblogg.se/
 

sorry för uppdateringen

men jag har inte haft orken och ingen idee till ett bra inlägg. Men tisdag-onsdag sov emma här och vi spelade lite sims och pratade på onsdagen tog vi bussen till hamre och skulle rida på kompisridningen :) Jag hade Grey och Emma hade Specin och det gick bra ingen av oss ramlade av i alla fall. Men idag har jag inte kunnat gått ut och bloggat för vi har haft en elektriker här som har gjort något i tvättstugan och han stängde av strömen så kunde inte avvända datorn eller telefonen för min telefon typ hittade ingen anslutning på 3G nätet. Fast nu ska jag väl kolla runt på datorn skriver mera sen.
 
Grey
Specin
 
bilderna är gamla men hade inga nyare på någon av dem.
 

Shopping

Har varit och shoppat på Erikslund med mamma, isabelle, Hanna ( Isabelles kompis) Men jag köpte detta:
- sommar/vår jacka
-Den är t-shirt och linne på varsin arm
- vita jeans
- Den sista boken av De Utvalda.
- Rocket maskara

RSS 2.0