slide show

Ridning :)

Har nyss ätit och idag red jag och jag red Specin :) Vi hoppade en bana och det gick jätte bra vi hoppade en studs och 2 räcken hon det sista räcket var ca 80 cm :)
Det blev lite konstigt men ni fattar nog. Studsen är krysen och dem andra är räckerna. Men det gick jätte bra och jag satt kvar på Specin :)

Veckans blogg vinnare


Sista Chansen

Det är sista chansen för er nu att anmäla er till Veckans blogg den avslutas vid 12. Klicka här för att komma till Veckans blogg inlägget
Ni kan också klicka på bilden

3 timmar och 14 min

har nyss kollat på Titanic och den är 194 minuter alltså 3 timmar och 14 min. Började kolla vid 19. Jag tyckte den var jätte bra :) Fast sorglig.
Bild från Google.

Mockarutor

Här kommer några bilder:

Det blev lite mycket kokos och kladdigt runt om.

Bakar Mockarutor

Just nu bakar jag mockarutor fast den står i ugnen nu hoppas dem blir bra. Ikväll är det tjejkväll och vi ska kolla på Titanic och popa popcorn och vi ska poppa dem i en kastrull hoppas det inte blir kaos ;) Och vi ska äta Pizza :) Men nu ska jag gå och ta ut mockarutorna ur ugnen. Glöm inte Veckans blogg som ni hittar här.

lång tråkig dag

idag har varit en riktig tråkig dag har kollat på två filmer och nu kollar jag på tv, men jag avskyr att vara förkyld man blir så himla täppt i näsan. Glöm inte att anmäla er till Veckans blogg ni måste kommertera i Veckans blogg inlägget som ni hittar härGlöm inte Veckans blogg...

... som avslutas på Lördag det är 4 st som är med så passa på att anmäla er. För att vara med måste ni kommentera i veckans blogg inlägget som ni hittar här eller på bilden

Hemma med feber

just nu kollar jag på tv och jag har feber 38,3° så jag blir hemma i morgon också. Men i morse kollade jag på en film. Ska nog kolla på en till om det inte är något på tv som jag vill se.

Hemma och tråkar

just nu sitter jag hemma och har inget att göra, har ju varit hemma idag också har haft lite feber på morgon sen har den gått ner till 37,8° så får se om den blir högre eller om den sänker sig så jag kan gå till skolan i morgon fast vi ska ringa läkaren i morgon också och kolla mitt öra tror att jag åkt på öroninflamation eller hörselgångsinflamation har haft båda samtidigt i samma öra i Thailand och det gjorde ont som f*n. Men hoppas i ni har en bra Tisdag :)

trött och har feber

just nu sitter jag och slappar framför tv:n och tog nyss tempen och ligger på 38° feber. Men jag får hoppas på att den inte blir högre. Och så får jag hoppas på att jag sover bättre i natt. Men hoppas att ni har en bra Måndag. klicka här för att komma till veckans blogg.

Blir hemma

Idag blir jag hemma för hade lite feber igår kväll och idag ligger jag på gränsen till feber. Men jag ska nog kolla på en film snart. klicka här.

Ridning

Hej!
Idag red jag Specin :) Det gick jätte bra, jag fick inte Grey för att han hade ett sår på benet för att veterinärn hade tagit prover på han, på benet och provet var en hudbit så han hade en kompress på benet. Men vi hade markarbete och det gick jätte bra :)  Glöm inte Veckans blogg här.

Söndag

just nu sitter jag och slappar framför tv:n. Men vi ska snart äta lunch och sen ska vi åka till ridningen. jag hoppas att jag får Grey som jag hade förra gången. Jag tror att vi ska ha markarbeta idag. glöm inte veckans blogg klicka här för att komma till inlägget

Veckans blogg

Tänkte ha veckans blogg igen och det är till nästa lördag ( 28/4 ). Ni behöver bara kommentera att ni är med. Ni kan ha större chans om ni följer mig på bloglovin. Och ni kommenterar om ni följer mig.

Let´s Dance

hej!
just nu sitter jag och kollar på let´s dance. Men idag så har jag gått i skolan och sen följde jag med Emma till Rocklunda :)

är med i veckans blogg

är med i veckans blogg hos Aliette Corleone klicka här så kommer du till hennes blogg

TV

Hej!

Just nu kollar jag på tv och ska plugga. Det blir inga bilder på mina cupcakes. Men hoppas ni har haft en bättre dag än min. Vi började 9:05 med Matte och så kom jag till skolan så stod det att läraren var borta och att det fanns vikarie men sen kollade vi med den som fixar vikarie och det fanns ingen så jag började kl:12 idag och hade kunnat sovit till 9. Så jag åkte hem och käkade mat och pluggade till tyskan. Men jag är på ganska bra humör bättre än i morse i alla fall.
Cupcakes bakning

Hej!
Just nu bakar jga cupcakes med Isabelle :) Dem står i ugnen det kommer bilder sen men först ska dem bli färdiga.

STPass

Hej!
Ledsen för den dåliga uppdateringen men igår på Median så bakade jag och Emma och Ebba cupcakes med hallon frosting den var jätte goda :) Men nu har jag stpass och slutar snart.
Bilder från igår:
Dem godaste cupcakes jag någonsin ätit :)

Åker till ridningen snart

Hej!
Snart åker vi till ridningen och ledsen för den dåliga uppdateringen men har bara legat och slappat idag och kollat på en film. Men i kväll blir det Ponnyakuten 3. Men jag hoppas jag får Grey eller Polly ( helst att Polly är i ordning gjort i Isabelles lektion ) eller så vill jag ha Lily.
Grey
Lily
Polly

Dagens sötaste

Dagens sötaste :)

Ingen feber än :)

Hej!
Jag har ingen feber idag :) Hade lite gran igår. men idag ska jag bara vara hemma och slappa. Men ni kan kommentera om vad ni vill ha mera på bloggen eller vad ni vill läsa om så försöker jag fixa det :)
Hoppas jag får han i morgon. Om jag inte har feber.

Let´s Dance

Hej!
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag men jag har varit hemma idag har lite feber så orkade inte blogga har kollat på en film och sen kolla jag på tv och bara slappa så jag orkar vara uppe ikväll sov inte bra alls idag vaknade flera gånger med ont i halsen :( Men nu ska jag fortsätta kolla på Let´s Dance.

72 dagar kvar

Hej!
Det är 72 dagar kvar till Grällsta :) Ska någon av er till Grällsta??
Hade Lora förra året:
Fast kan inte ha henne i år är för stor :( Men ska önska mig en annan häst som jag inte är för stor för.

Grym statistik igår

Hej!
Igår var det grym statistik:
31 besökare
34 sidvisningar

En vanlig dag

Hej!
Idag har det varit en helt vanlig skoldag och just nu sitter jag och kollar på tv fast har nyss ätit lite. Idag slutade vi 14:00 fast kom hem 20 över för att vi skulle vänta på läraren som skulle låsa grupprumet så kom inte iväg från skolan förns 14:10.

Ledsen för dålig uppdatering

Hej!
Ledsen för den dåliga uppdateringen men igår orkade jag inte blogg och i söndags var jag hos farmor, farfar och så red jag och jag kom hem så sent från farmor, farfar så då orkade jag inte. Och idag var det ju helt vanlig skoldag fast vi slutade tidigare. Men hoppas ni har haft ett bra påsklov :)
Hade Grey i söndags och vi red ute i skogen och det gick bra satt kvar hela vägen det är ju bra även om han blev lite hetsig i början. ;)

Veckans blogg vinnare

Här kommer veckans blogg vinnare.

Sista Chansen

Nu är det sista chansen att anmäla sig till veckans blogg som avslutas kl: 12:00

Glad Påsk

Hej!
Glad Påsk :) Idag ska jag bara vara hemma och slappa fast jag ska nog baka en kladdkaka nu så ni får ha en bra påsk :) Glöm inte veckans blogg här

Åker snart

Hej!
Nu ska vi snart åka till mormor och morfar fast vi sover inte över för att mamma har feber så hon stannar hemma så kommer vi hem sen ikväll. Men vi ska åka så fort pappa har gjort sig i ordning som han måste göra snart. Men ha en bra långfredag. :)

Dagens planer

Hej!
Idag blir det inte sån bra uppdatering för jag ska till mormor, morfar och sova där tills imorgon så det kommer något inlägg imorgon fast inte på morgonen. Men jag ska måla naglarna typ nu och sen ska jag packa lite kläder. Men ha en bra långfredag.
klicka på bilden för att komma till Veckans blogg inlägget som avslutas på söndag

Veckans blogg avslutas på söndag

Hej!
Glöm inte att veckans blogg avslutas på söndag förmiddag så passa på att anmäla er här. Det är 2 st som har anmält sig. Ni kan även klicka på bilden:
Men ha en bra lördag :)

Hyra häst

Hej!
Idag när vi hyrde häst så hade jag Grey och det gick jätte bra. Det började kl 9:00 och sen gick vi och tog in hästarna ivd 9:30 och hästarna fick springa in själva och det var 2 st som antingen sprang till små hagarna eller sprang in i stallet och kom ut igen. Det första ridpasset började kl: 10:30. Och det var ett dressyrpass och det gick jätte bra han var väldigt pigg. Sen 11:30 så slutade dressyrpasset då gick vi och tog hand om hästarna och sen var det lunch till 13:30 och jag och Isabelle gick ner vid 12:40 och pysslade om hästarna. Nästa pass började 13:30 och det var hoppning och jag och Grey hoppade inte så högt eftersom det var första gången jag hoppade Grey. Han hoppade jätte bra och jag tyckte att det var roligt. Sen slutade det passet 14:30 fast vi drog över till 14:50 eftersom det var hoppning och alla skulle hoppa både ponnys och dem stora hästarna. Sen var det bara att fixa hästarna och sen åkte vi och köpte godis.
Några bilder på Grey från idag:
Lite suddig men han grimaserade mot kameran.

Nya kläder del 1

Hej!
Jag fick en kommentar om att ni ville se kläderna som jag fick av min kusin fast dem låg i tvätten så jag tar kort på den vart efter som dem är färdiga och nu kommer några saker:
En sarong:
En kjol:
Linnen:
T-Shirt:
Jeans:
Det var några av kläderna det kommer flera så fort dem är tvättade och strukna ;)
Men i morgon kommer det inte vara någon bra uppdatering eftersom jag kommer vara i stallet typ hela dagen och det kommer nog efter 16 någon gång för jag ska åka och handla godis med mamma och Isabelle  efter stallet. Och på morgonen kommer jag nog inte hinna för går upp 7 och mamma börjar 7:30 men vi äter frukost på mammas jobb så behöver bara byta om och borsta tänder och hår.
Glöm inte veckans blogg här det är tre stycken fas bara en som kommenterat på rätt inlägg.

Är med i Veckans blogg

klicka på bilden för att komma till inlägget

Tisdags planer

Hej!
Idag ska jag och Isabelle bara vara hemma och slappa och kolla på en film. Men jag hade tänkt att laga våfflor till lunch får se hur det går. Men glöm inte veckans blogg ni kan klicka här för att komma till det inlägget. Hoppas ni vill vara med. Men imorgon så ska jag och Isabelle hyra häst jag ska ha Grey om jag får han och Isabelle ska ha Drutten om han är frisk annars tar hon Guiness. Men då blir det inte sån bra uppdatering.
Detta är min lilla Grey

Veckans blogg

Hej!
Tänkte ha en liten veckans blogg tävling och ni änmäler er genom att kommentera: Jag är med. Ni måste kommentera detta inlägg. Ni måste även länka eran blogg. Om ni vill ha en större chans så kan ni följa mig på bloglovin och gilla detta inlägg ni kommenterar om ni följer mig och gillar inlägget. Veckans blogg kommer fram på Söndag förmiddag eller eftermiddag. Hoppas ni vill vara med.
Ni kan klicka här eller på bilden för att komma till bloglovin

Ledsen för dålig uppdatering

Hej!
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag men jag har varit och badat sen 13 och varit hos farmor, farfar sen 12 och kom hem 16. Men imorgon kommer det bli bättre för då blir jag hemma. :)
Men ha en bra Måndag

Påsklovs schema

Hej!
Mån 2/4: Åka och bada med farmor, farfar, peder, Alva, lovisa, Isabelle
Tis 3/4: Bara vara hemma
Ons 4/4: hyra häst på hamre
Tors 5/4: Bara vara hemma
Fre 6/4: Åka till hallsta
Lör 7/4: komma hem från hallsta och bara vara hemma
Sön 8/4: Rida och sen åka till farmor, farfar
Mån 9/4: Bara vara hemma

Hemma från ridningen

Hej!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och jag red Trollet vi hade dressyr och gjorde skänkelvinkingar det gick rätt så bra. Men jag fick en kommentar om att ni ville se kläderna och visst kan ni få se dem. Får se om det blir en video eller bilder fast då tar jag typ 2-3 st per bild. Men ni får ha en bra söndag.

RSS 2.0