slide show

Grattis Labolina

Grattis Labolina!
Idag fyller Labolina 3 år :) Tänk att vi har haft henne i 3 år nu. Men nu ska vi fira henne och ge henne sina paket, vi brukar köpa någon leksak/ någon lyxig mat.
Labolina när hon var ca 3 månader
Visst är hon liten
Här är hon lite äldre
Labolina nu
Grattis sötnos :)

Vem är Anonym

Fick en kommentar att någon som hette Anonym som ville vara med i Veckans blogg och den Personen måste lägga till sin blogg och inte skriva Anonym bara man skriver något namn/ eller siffror bara bloggen finns att gå in på.
Så den Anonym måste lägga till sin blogg i en ny kommentar i Veckans blogg inlägget som ni hittar här.

God Morgon

Idag fyller Labolina år :) Men jag sitter bara i soffan och slappar tills jag ska till skolan. Får se om jag skriver mera på vårat 2 timmars hål. Annars skriver jag mera när vi har slutat skolan 14:20.
Glöm inte Veckans blogg här
3 år sen hon var så liten tänkt att tiden går så fort.

Veckans blogg

Tänkte ha Veckans blogg igen och du måste kommentera i detta inlägg för att vara med. Det avslutas nästa vecka på Onsdag efter lunch.
För större chans att vinna kan ni:
* följa mig på bloglovin
* gilla detta inlägg på bloglovin
Du kommenterar om du gör någon av punkterna.
Hoppas att du vill vara med :)

Ska följa med Pappa med Mary

Ska med Pappa ut och följa med Mary det är en Rotwailer som våra grannar har tagit över så pappa brukar gå ut med henne :) Och idag tänkte jag att jag skulle följa med. :) Om det inte blir försent.  Men har nyss slagit in Labolinas paket eftersom hon fyller år i morgon :) Skriver mera senare eller i morgon.

God Morgon

Har varit vaken i ett bra tag, sitter i soffan och ska åka om ca 40 min. Men idag så slutar skolan 13:45, sen har jag Media om jag och Emma inte tar ut våran komp.

Ridning

Har nyss duschat och sitter och slappar i soffan. Idag på ridningen hade jag Polly :) Vi hade markarbete i paddocken och det var 2 st galoppbommar och Polly kanske skulle haft 4 galopsprång men hon hoppade över första bommen så det blev 3 st och hon bara rejsa. Glömde smörja in mig idag så är lite bränd på armarna :| Men ikväll blir det grillad lax :)
Lilla söta Polly

Filmen

Här är filmen när jag hoppade Drutten

:)

Har varit hemma ett tag men här är bilderna som togs under dagen :) Det kommer en eller två filmer och jag rev inte eller ramlade av :) Det fanns inge 1:a eller 2:a o.s.v så alla fick ett blåvit roset men här är bilderna :)
Priset fick hålla i Specin medans Isabelle gjorde någonting
Min fina Ponny
Filmen kommer ikväll eller imorgon. Är så stolt över Drutten även om han smet iväg efter hinder 5 det är med i filmen.

Tävling :)

Ska snart åka till Hamre och tävla med Drutten :)  Det kommer upp en film när jag tävlar för Pappa/mamma ska filma. Men hoppas att det går bra :) Skriver om hur det gick ikväll när jag kommer hem :)
Min Drutten :)
Isabelle ska ha Specin

första badet

idag kom mormor in och vi åt frukost och sen åkte vi in till Hallsta och åt lunch med morfar och sen åkte vi och köpte vi blommor när vi kom hem så badade jag och Isabelle efter ett tag och det ver skönt i vattnet men var tvungen att duscha sen för det var för mycket klor i poolen. Men nu ska jag äta mat :)

Min och Emmas film

Jag gjorde en egen med ungefär samma bilder och satt ditt annan musik och då gick det så här är den:

Min och Emmas dag

Jag och Emma hade Media idag och så vi var hemma hos mig och fotade när jag och hon hoppade, vi fotade Labolina och Cider. Ska lägga upp bilderna och filmen skulle ha kommit upp men det gick inte att ladda upp på Youtube :( så här kommer bilderna
det finns många fler men orkar inte ladda upp alla

Jag och Polly hoppar

Vet att det var ett tag sen men ändå.

Ute i solen med Emma

sitter just nu med Emma i solen och dunkar musik :) Här kommer några bilder när jag och Emma har tråkigt :)

Sovmorgon

har sovmorgon till 9:00 istället för 8:15 :) Men idag så är det en helt vanlig onsdag förutom att jag har sovmorgon. Idag på Matten ska jag göra Matteprovet som ska vara nästa vecka på Torsdag men jag ligger lite framför alla andra i matten. Men jag skriver mera ikväll.
Jag ska ha Drutten på Lördag då ska jag tävla i hoppning :) 20-40 cm. Jag vet att det inte är så högt men det är en bra början när man ska tävla i hoppning för första gången. Får se om det kommer upp en film när jag tävlar, om mamma följer med så kommer hon filma hoppas jag.

Lunch

har lunch nu och ska ha tyska om ca 15 min. Maten var: `potatisgratäng´med köttfärs det var inte gott potatisen var alldeles hård.  Men orkar inte med Tisdagar. Men jag får lov att stå ut till 15:20 med 3 lektioner kvar efter tyskan: tryggskola, Svenska, Stpass. Men hoppas ni har en  bättre Tisdag än vad jag har. Är trött sen igår och har ont i min knäskål :(
PS: Tisdagar är våran sämsta/längsta dagen på hela Veckan. Vissa som jag börjar kl: 8:00 Och dem andra som inte är med i min fysikgrupp har sovmorgon och sen går jag från 8:00 till 15:20. :(

Konfirmation

Jag och Emma ska på Konfirmation ikväll så kommer inte blogga så mycket då under kvällen.

33 dagar kvar

33 korta dagar kvar till Grällsta :) Hade lilla Lora förra året
Ska inte ha henne i år är för lång för henne. :(

God Morgon

God Morgon just nu sitter jag i soffan och slappar innan skolan vi börjar kl 9:00 och då ska jag redovisa Engelskan jag skrev om Katter :) Men skriver mera sen.

Toppen statistik igår

24 besökare
28 sidvisningar

Ute ridning på Trollisen

Det gick bra fast han var väldigt pigg :) Sen skulle vi gallopera inne och då fick han lite spatt och skulle inte trava utan bara gallopera.

Ledsen för dålig uppdatering

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen men i Torsdags så åkte vi till Hallsta och sov kvar sen igår hade jag bara ingen lust att blogga var ute och busade med katterna. Men nyss bakade jag och Isabelle chokladbollar sen så fort mamma och pappa kommer hem ska jag och Isabelle baka Cupcakes som vi brukar baka och som Isabelle tycker om. Men nu ska jag kolla färdigt på en sak som vi spelade in igår.

Är med i Veckans blogg

Är med i Veckans blogg klicka här för att komma till inlägget och här om ni bara vill komma till hennes blogg.

4 dagars helg

Har varit hemma ett bra tag och Emma och jag var idag och var ute och hoppade runt, skrattade så himla mycket. Och Idag fick vi till baka Tyska proven och jag hade 42/43 och fick ett A :) Men ska typ äta snart.

Biologi

Just nu har vi Biologi och jag och Emma sitter i ett grupprum för att öva på våran presentation som vi ska redovisa nästa vecka. Men nu ska jag fortsätta öva.

Svenska i ett grupprum

Just nu har vi svenska och jag Emma och Ebba sitter i ett grupprum och jobbar ;) Men idag slutar jag 15:20 och då ska jag hem och äta och slappa framför tv:n.

Sovmorgon

Idag har vi sovmorgon till 10:10 då börjar vi med Idrott och jag sitter framför tv:n och har ätit frukost vaknade vid 7:10 så gick upp då, Cider rev mig på båda armbågarna så det börja blöda och dem blev ganska stora så var tvungen att ta plåster så ser helt missbildad ut på arbågarna med stora plåster :( Och det svider som F*n. Men jag får så ut har haft värre sår för några år sen i stugan skrapade jag upp båda knäskålarna och var tvungen att ha kompress. Och några år innan det så slog jag upp hakan så vi plåstrade om det ordentligt för det var ganska långt till läkarn för det var nästan på gränsen till att det skulle behövas sys. Men det har läkt jätte fin har bara ett stort ärr under hakan.
Men nu ska jag nog fortsätta titta på tv.

Är med i Veckans blogg


Före och efter klippning

Före
Efter
Klippte ganska mycket

I ett grupprum

Sitter i ett grupprum med Emma och jobbar med Engelskan och idag efter skolan ska jag till Frissan och klippa mig så ni får före och efter bild då när jag kommer hem :) Men nu ska vi ha matte om 25 min sen har vi 30 min lunch och svenska och So sen slutar vi :)
Hade Trollisen i går det gick bra fast fick j*vligt ont i rumpan

Tips på bloggar jag läser ibland

Har tråkigt så jag tänkte skriva några bloggar som jag kan läsa ibland:
1. http://ellinjohanssson.blogg.se/
2. http://justlj.blogg.se/
3. http://emmascrazylife.blogg.se/
4. http://hamreryttarna.blogg.se/
5. http://snorptorpan.bloggplatsen.se/
6. http://desireekristenssons.blogg.se/
7. http://tuffatiffa.blogg.se/
8. http://nellieberntsson.se/
9. http://www.ponnysanning.se/
10. http://linnolsson.se/
Vilka bloggar brukar du läsa??

Uthyrning :)

Jag fick Drutten som jag ville och han gick på igen-ridningen så jag behövde inte göra i ordning honom :) Men sen våran första lektion som vi hade var en dressyr lektion och vi fick rida sjäflvständig fast i det varv och gångart ridläraren sa. :) Och det gick jätte bra Drutten fick rejäl fart i galoppen :) Fast men måste ju rida med gansak långa tyglar för att han ska gå framåt. Men efter lektionen så sadlade, tränsade av hästarna och la på täcket och släppte ut dem i hagen. Efter det gick jag och Isabelle till Caffeterian och åt lunch. Sen vid 12:45 så hämtade vi in hästarna och fixade hästarna till nästa lektion. Då var det hoppning och vi började med att värma upp självständigt och sen började vi hoppa på ett litet kryss och det gick bra och sen höjde vi med 2 hål och hoppade det som ett räcke och efter det höjde vi 2 hål till och hoppade det också som ett räcke och Drutten hoppade det jätte fint :) Älskar att rida Drutten :) Dem här bilderna tog jag:
Min söta lilla Drutten :)

Uthyrning :)

Ska på uthyrning från 9-15:30 :) Jag ska ha Drutten har ingen bild på han nu men jag ska ta flera i stallet. Men jag ska nog gå och äta frukost nu. skriver mera när jag kommer hem

Ska till Virsbo

ska till virsbo ikväll det blev ändrade planer vi ska komma rund 17 så vi ska äta kl 16 och sen åker vi. :) Men nu har jag nyss duschat och ska gå och torka håret och sen ska jag fixa kläder som jag ska på mig ikväll och sen ska jag nog sminka mig så fort jag har ätit färdigt.

@ So:n

Sitter på So och fattar inte vad vi ska göra men sen ska vi ha svenska om det kommer en vikarie. Ikväll ska jag till min kusin Amanda :) Så får jag träffa Diva och Ester igen :) Men nu ska jag fortsätta jobba om jag kan ;)
Diva
Ester

Veckans Schema

Måndag: Skolan, plugga
Tisdag: skolan, plugga
Onsdag: skolan, plugga
Torsdag: skolan, prov
Fredag: skolan, åka till Virsbo
Lördag: Uthyrning
Söndag: Ridning

Ledsen för dålig uppdatering

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen men i lördags kom jag hem ca 23 och på söndagen var jag ute och sen red jag och i går så gick jag i skolan när jag kom hem gick jag ut och idag så har det varit skola och just nu sitter jag och pluggar tyska :S Har prov på Torsdag. Men nu ska jag försöka plugga ;)
Jo på lördag ska jag och Isabelle till h´Hamre på en uthyrning igen :) Jag ska ha Druttson ( Drutten heter han ) Isabelle ska ha Lilly :)
Hade den här herrn i Söndags :)

Shoppat och skötarmöte

Har nyss duschat och kom nyss hem från ett skötarmöte från 13-14 fast jag stannade kvar ett tag för att hjälpa till att ta in hästarna från hagen. Och innan skötarmötet så var jag och mamma och Isabelle på Erikslund och shoppade vi, jag köpte en jeans jacka och en blågrön bikini och den engelska twiligt boken. Men ikväll ska vi iväg till min farbror för hans sambo fyller år på onsdag.
lily bjuder på en bild idag.

Let´s Dance

Sitter och kollar på let´s dance nu. Ledsen för den dåliga uppdateringen men har inte orkat bloggat. Men i dag så gick vi i skolan och sen följde Emma med mig hem :) Sen åkte vi och köpta present till ett kalas som Isabelle ska till imorgon så då passade vi på att käka på IKEA :) Det var gott jag tog en kycklingfile med pommes. Men imorgon är det elevensvaldag och jag har sovmorgon till 9 och slutar sen vid 11 eftersom jag har Media på Måndag eftermiddagar. Men jag skriver kanske mera ikväll annars kommer det något inlägg i morgon.

RSS 2.0