slide show

Markarbete

Ska ha markarbete på Lilly :) sitter på läktaren och kollar på när Isabelle rider eftersom hon också har Lilly.


Vad vill ni läsa om?

Vad vill ni läsa om? Kommentera det i så fall så ska jag göra mitt bästa med att skriva om det. Men idag ska jag rida :)  tror jag får Lilly den här gången också hoppas det :)


Mc

Sitter i bilen och ska köpa mc. Har handlar 4 skal 3 st 3D skal för 149:- (79:- st) och sen ett vanligt skal för 10 kr .

På bilden är ett av 3D skalen :)


Veckans blogg vinnare

Veckans blogg vinnare är: Mikaela
( klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
   
 
 
Tack för att ni ville vara med :)

film

har precis tittat på en film vi satt på The Hunger games för att jag och Isabelle ville se den. Och jag tyckte den var grym. Idag var det studiedag och jag var hemma med Isabelle och hennes kompis Linnea. Skriver mera i morgon.
 Juste Veckans blogg kommer upp i morgon i ett inställt.
 

Fixar nya mobilen

Som rubriken säger så har jag fått en ny mobil för pappa fick en iPhone 4 av en kompis för skärmen hade spruckit så pappa köpte nytt glas och fixade den sen igår fick jag den :) så lägger in bilder, musik och sånt. Kollar också på en film. Nu ska jag nog börja med maten.


Testar mobilblogga

Testar mobilblogga :)


sorry

ledsen för uppdateringen men i lördags så städade vi och sen fick vi besök, i söndags red jag och i går var jag hemma med feber så är hemma idag också. Men nu ska jag kolla på en film.
Glöm inte veckans blogg som avslutas på fredag ni kan hitta inlägget här/bilden.
 

Varit och shoppat

Nu har vi precis kommit hem har handlar 1 svart linne och 1 spets linne och en mössa, ett paraply mitt andra paraply är borta. Men nu ska jag ta och kolla på tv.
Veckans blogg hittas här
 

Tävling rösta på min bild:)

Snälla rösta på min bild :) <3
Ni måste först gilla gallerix och sen trycka på tävla och gå till applikationen och sen kan ni trycka gilla på min bild  :) Om ni kommenterar att ni röstat kan ni få en länk till din blogg :) <3
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001679116985
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001679116985
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001679116985
 
 

Slappar hemma

Just nu sitter jag i soffan och slappar. Sen i kväll ska jag på konformation den börjar idag så kommer gå på det varje torsdag. Men jag kanske skriver mera sen.
Men glöm inte bort att anmäla er till Veckans blogg som ni hittar här.

Sitter på Median

Sitter just nu och jobbar på Median jag kommer sluta vid 15:30 för att jag Emma och Therese började 14:10 och vi har 80 min. Men nu ska jag fortsätta kolla på kläder ;) ( Det är jobb faktiskt ) 
Glöm inte bort Veckans blogg som ni hittar här/bilden.
 stpass

Sitter på stpass just nu och har inget att göra. Idag slutar jag 14:05 med Matten men jag ska ha Media så slutar 16:05 men kan kanske sluta tidigare om vi börjar jobba direkt efter matten :) Jag och Emma och Therese ska göra en rolig sak på Median :) Sen efter den här lektionen har jag lunch och Hemkunskap sen Matte och Media.
 

God Morgon

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Men glöm inte veckans blogg som avslutas 28/9. Ni kan komma till det inlägget här eller på bilden.

Stackars katt

Fattar inte hur folk tänker! Den här lilla krabaten hittades i en kartong i ett förråd under läktaren i stora ridhuset. Som tur var så skrek den så högt att vi hörde den. Den började skrika när min lektion började. Stackarn fattar inte hur man kan lämna en sådan litten kattunge i ett förråd där typ ingen går in och den låg i en ca 1 meter hög kartong.
 

Den är bara några veckor inte äns 8 veckor kanske 4-6 veckor.
 


Glöm inte Veckans blogg....

... som ni hittar här/på bilden.
   
Idag ska jag och familjen åka till min kusin Andreas som fyller 23 år :) Så ska vi åka och fira han och se deras nya lägenhet ( och hälsa på katten Jd) ;) Nu ska jag nog kolla om det finns något intressant som man kan göra. 
  
  
  

Skolan

ska snart sticka till skolan. Börjar 8:10. Sen idag ska vi ha idrott ute i spåret :( Hoppas Annelie ändrar sig så att vi kan vara inne. Hoppas det inte regnar hela dagen att det blir lite uppehåll.
 

Veckans blogg

Tänkte ha veckans blogg. Ni måste komentera i detta inlägg. Detta avslutas 28/9 så ni har ca 2 veckor på er att anmäla er. Tipsa kompisar som har blogg.
 

sitter i Kafeterian

Just nu sitter jag i Kafeterian med Alexandra har nyss ätit. Vi ska ha No 12:30 och sen ska vi ha Matte och sist Engelska då vi har förhör :( Kan inte riktigt glosorna. Men Engelskan är sist på dagen så har vi tur kanske vi kan sluta tidigare om vi är duktiga. :) 
Red Mona i söndags och på söndag ska jag nog åka ut tidigare för att sköta om henne.
 
 

shoppat

idag har jag, mamma, isabelle varit på erikslund och shoppat jag hade presentkort sen jag fyllde så då passade jag på att handla :)
 

Spegel- kicks 70:-
sminkborttagning-kicks 69:- 
magnetiskt nagellack- kicks 79:-
Kjol- H&M 149:-
Tröja- Cubus 149:-
Ercuff- cubus 49:-
Linne- Cubus 99:-
 

Dagens outfit


Svart t-shirt
Tjocktröja
jeans
Emma tog korten i hamnen :)

Redigerade bilder från hamnen

före
efter
före
 
efter
före
efter

Fotokurs

idag kl 9:00 ska jag på fotokurs på elevensvaldagen. Så jag ska ta med våran lilla digitalkamera. Så det kommer nog komma upp lite bilder men just nu gör jag ingenting.
 


 

Djurakuten sen once upon a time

Just nu kollar jag på djurakuten på 3:an och sen ska jag kolla once upon a time på 5:an men i morgon är det elevensval dag och då fick jag fotokurs så det kommer nog upp lite bilder då. Men jag ska fortsätta kolla nu :)
Två andra redigerade bilder

Redigerade bilder

hemskt ledsen för uppdateringen men nu ska jag visa några bilder som jag har redigerat. och det är © på alla bilder!
 
Lilly
Malwa
Grey och Jag
Fölet hos Malwa
 
 

RSS 2.0