slide show

So

Nu har vi so och ska jobba med ett brev som vi ska berätta om judendomen. Det går väl så där med mitt brev. Fast jag håller på med frågorna nu och sen ska jag skriva om det till ett brev. Jag kommer nog inte hinna skriva ett inlägg innan konfan fast ska försöka skriva efter i så fall. :)
Ha det gött.
 
- En bild från januari förra året på Polly ( väldigt mobbad )

God morgon

Idag börjar jag 8:a så man måste gå upp tidigt :( Är väldigt trött men man får se det positivt det är bara 2 dagar kvar tills det är helg ( idag ch i morgon). Men idag så slutar vi 14:10 då går jag hem och lagar mat för jag ska äta innan konfan. Men hoppas att ni får en bra dag. :)
 

Tråkigt

Nu idag har det inte hänt något speciellt i skolan. Men när jag kom hem fixade jag lite Oboy och en rostmacka och sen tog jag lite glass. Men jag har nyss duschat. I kväll ska jag kolla på Svergies Mästerkock. Men jag tror att jag ska läsa lite gran ur Twilight boken ( sista) är på kapitel 12 tror jag och jag ska läsa till kapitel 20 för då börjar del 2 av filmen så ska kolla på filmen först när den har kommit ut.
 
Ps: vad tycker ni om designen?? 
 

Stpass

Nu har vi studiepass och vi jobbar med biologi. Fast vi är klara. Idag har vi träslöjd och vi ska fortsätta med vårat smyckeskrin :) Sen har vi matte och då ska vi göra diagnos 4. Men jag hoppas att dagen kommer gå bra. Men jag orkar inte med att det regnar fast jag tror att det har slutat. Fast jag har paraply med mig så det gör inte så jätta mycket.  
 

Ny design

Emma ( http://emmascrazylife.blogg.se/) fixade en ny design i går :) Den blev riktigt bra så ett stort tack till henne :) Men idag slutar jag 14:05 och så börjar jag 8:55. Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar.
 
- Bjuder på en bild från stockholm horseshow.
 

Fredag :)

Idag är det äntligen fredag och jag slutar 13:35 då ska jag bara hem. När jag kommer hem ska jag nog spela lite sims :) Men nu ska jag kolla runt lite gran på bloggar kommentera gärna eran blogg.
 

Debatt

Nu har vi håltimme till 12:25 och vi ska ha debatt på son mellan partierna i min grupp är vi Jag och Ebba och Emma vi har vänsterpartiet. Men det är tacos i skolan idag :) Men nu ska jag försöka hitta på något som jag ska göra i typ 2 timmar.
 

Dressyr

Idag ska jag ha dressyr på Lilly. Men Emma ville att jag skulle lägga upp bilder på min hjälm så här är 2.


Engelska plugg

Just nu pluggar jag engelska glosor vi ska ha förhör på torsdag. Idag hade vi förhör på Hemkunskapen och det gick väl sådär hade inte pluggat så mycket ;) Men nu ska jag fortsätta plugga.
 

Plugga

Just nu pluggar jag engelska och ska fortsätta med Boken om mig så fort mamma och pappa kommer hem för jag ska intervjua dem om när jag var liten. Men jag har inte bloggat så mycket för att jag har pluggat och jobbat. Men i söndags hoppade jag Grey :) och det gick grymt bra fast han ville sticka i väg efter hindret men han travade jätte fint in på hindren och fattade galopp mellan hindren och galopperade tills jag saktade av. Men jag gillar verkligen att hoppa Grey. :) Men nu ska jag duka för det blir Kina mat :) Sen ska jag plugga.
 

Konfa

Ska gå på konfa om ca 1 timme ska möta Emma och Ebba vid 16:05. Men nu ska jag snart börja värma min matlåda det blir stuvade makaroner och korv. Sen ska jag ta ett wiernerbröd som vi åt i går till fika då mormor, morfar var här så jag ska ta den sista. Men nu ska jag ta och fixa maten
 

Clinic med Jens Fredricson

I dag ska jag och isabelle på en Clinic med Jens Fredricson :) Den är 19-21. Men nu ska vi snart åka. 

God Morgon

Idag börjar vi 8:10 men jag orkar inte gå till skolan är trött. Men idag slutar vi 15:20 så det är en lång dag. Men i går orkade jag inte blogga så mycket eftersom det var första skoldan efter lovet och jag var väldigt trött för att under lovet har man typ vänt på dygnet och nu lägger man sig tidigare och så måste man gå upp tidigt.
Men nu ska jag snart gå.
 

Gårdagens Ridpass

I går red jag Grey och vi hade markarbete. Vi körde lite öka och minska men jag behövde inte öka någonting sa Mia ( vikarien ) för att Grey han var så pass pigg att han började galoppera även om jag red lätt i traven och tog så halv halter hela tiden men han lyssnade inte. Men när vi skulle rida över bommarna så skulle vi sakta av till skritt mellan den första serien och andra serien och Grey han ville inte riktigt det men tillslut gick det. Sista varvet när vi skulle gå över bommarna men uttan skritt övergången då skulle vi hålla samma trav över hela serien och det gick bra för mig och Grey för han var nog lite slutkörd så han orkade inte riktigt öka så mycket. Men gårdagens ridpass är jag nöjd över för jag fick Grey att lugna ner sig riktigt bra och till och med kunde han trava på lite halv långa tyglar utan att försöka sticka i väg i galopp.
 

Guten Morgen

Nu är jag vaken och sitter och äter frukost. Men idag kommer det inte bli sån bra uppdatering möjligt från mobilen. Men nu måste jag äta upp min frukost.
 

harry potter och fenixorden

Nu sitter jag och kollar på harry potter och fenixorden för det är det ända som går på tv. Fast jag har sett den kanske 3 ggr. Men i morgon ska jag först till kyrkan och gå på en gudtjänst och sen ska jag till mina kusiner Lovisa och Alva för att Lovisa fyller 2  år och vi ska dit en liten stund och sen åker vi på ridning. Det blir fullt upp i morgon så kommer inte kunna blogga så bra.
 
 

Dressyr!

Idag hade vi dressyr och jag hade Grey :) vi jobbade på stora mittvolten och med att öva och minska. Grey var väldigt stel så han hade svårt att ställa åt höger på volten och han hade svårt att minska i galoppen när vi skulle öka och minska öka det gick väldigt bra eftersom det var det ända han ville. Men vi var 3 st så det gick undan för Grey fattade inte att han inte behövde stressa ;)


Spelat

Nu har jag nyss spelat lite playstation 3 och jag spelade pirates of the caribbean. Men i kväll ska vi iväg till någon kompis till pappa och vi ska ditt och äta Tacos :) Men nu ska jag nog spela lite Sims 3 fick Årstider i julklapp och så fick Isabelle också årstider och  övernaturligt och jag installerade  övernaturligt också det är faktiskt kul när man kan spela som en varulv/vampyr/häxa/älva/spöke. 
 
- bilderna är från Google
 

Vad vill ni läsa om?

Vad vill ni läsa om?? kommentera så ska jag försöka fixa det :)
   
Vill ni ha mera av något t.ex bilder, videos, mode kommentera det också i så fall.
 

God Morgon

Idag sov jag till 10 och jag har nyss ätit frukost och byt om. Men jag är väldigt trött med tanke på att filmen vi tittade på igår slutade 0:20 så jag somnade nog inte förns vid 01:30 för att Labolina gick runt och jama så jag fick ropa tyst till henne hela tiden. Men i vi tittade på mission impossible 2 som gick på tv. Men det konstigaste är att jag har sett lite granna av 1:an och hela 2:an och inget från 3:an och hela 4:an. Man kan väl säga att jag inte tar filmerna i rätt ordning för första mission impossible filmen jag tittade på var 4:an nu 2:an vilken blir nästa?? Men i kväll ska jag gå och lägga mig ganska tidigt för vi ska upp vid 8 i morgon för att vi ska rida ( vi skulle ha ridit 23/12-12 men våran ridlärare flyttade det tills på 5/1-13) och så ska jag rida på söndag också :) Men nu ska vi åka till veterinären och ta spruta på katterna ( mot kattsnuva tror jag). Skriver mera senare.
 
- Gammel gubben
 

The Hobbit

Idag var jag, mamma, pappa och Isabelle på the Hobbit kl: 14:15. Jag tyckte den var bra :) Det kommer ju komma en 2:a eftersom den är uppdelad i 3 delar den också precis som sagan om ringen. Dem hör ju i hop på ett sätt för det handlar om Bilbo Bagger och hans äventyr innan Frodo ska förgöra ringen i sagan om ringen och Frod är ju Bilbos brorson så filmerna hör ju i hop. Så har man inte sett sagan om ringen men The hobbit tycker jag att efter man har sett alla hobbit filmer så ska man titta på sagan om ringen eller om det är tvärt om så kan man också titta på The hobbit eftersom man har sett sagan om ringen och då kan man ju se vad som hände innan sagan om ringen.

Är med i en tävling

Är med i en tävling på Hamreryttarna :)
 
Ni kan hitta inlägget här: http://hamreryttarna.blogg.se/2012/december/bloggtavling.html#comment

På väg hem

Just nu sitter vi i bilen på väg hem från Enköping. Har sovit ganska bra i natt fast vi gick och la oss vid 02:30 och sen på morgonen började Linus jama och ville att alla skulle gå upp så att han kunde gå och lägga sig ;) fat vi gick upp vid 11. Hade ätit färdigt frukosten vid 12 sen tog. Vi lite korv med bröd som lunch vid 13:30/14:00. Bjuder på en bild på Linus.


RSS 2.0