slide show

Hoppning på drutten

Idag hoppade jag drutten och det gick bra jag fick galoppera innan det första hindret för att drutten var den minsta hästen medans dem andra skulle trava. Men han hoppade riktigt bra i slutet så jag är nöjd med lektionen. Men i dag har jag varit i hallsta eftersom vi sov över hos mormor, morfar sen innan vi åkte hem hälsade vi på mammas farmor, farfar. Men i kväll är det ju ponnyakuten så jag ska väl titta på det.
 

foton från i torsdags

Här kommer lite bilder från i torsdags:
 
Det var en buss som stannade och vi fattade inte varför men han ville att vi skulle ta kort på bussen så då gjorde vi det.
före redigering
efter redigering
Det finns flera bilder men det var dem här som jag orkade fixa med.

 
 

6 saker ni inte visste om mig

- jag har en ganska stor släkt på mammas sida
- jag gillar kläder med spets
- jag har glasögon
- jag älskar att baka men inte diska.
- jag gråter inte till sorliga filmer (t.ex Titanic )
- jag var hopprädd men inte lika mycket nu.
 
Det där med att jag inte gråter till sorliga filmer är faktiskt sant jag får inte ens gråten i halsen bara på enenda film av alla sorliga filmer som jag sett det var Red Dog där hade jag gråtet i halsen men den filmer är så jäkla fin.
 
Det var 6 saker ni nog inte visste om mig.
 
 

Långfredagen

Idag är det ju långfredag om nån inte visste det men det är också min lilla systers födelsedag hon fyller 11 år. Så grattis till henne. Vi ska snart få besök dem ska komma någon gång vid 14. Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att ha bakat och dukat fram koppar och sånt.
 
Är det något speciellt ni vill läsa om?
 

Äntligen lov

Idag fick vi påsklov det var elevensvaldag så jag gick bara 8:30-10:30 :) Jag Emma och Ebba var ute och fotade och jag fick låna pappas kamera :) så jag har några riktigt bra bilder åt er. som kommer upp senare när jag kollat igenom och redigerat dem. Men i morgon är det långfredagen och min lilla systers födelsedag :) Men jag ska fixa inställt åt er till helgen för jag ska till hallsta till mormor, morfar ska fira påsk.
 

tävlar på hööks

snälla rösta på mig jag kan vinna ett prestentkort på 3000 kr på hööks.
 
http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=6504
http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=6504
http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=6504
 

Tävlingsrecension

Jag är med och tävlar om ett smycke på Ebbas blogg. Jag ska recensera ett smycke och jag valde detta:
http://www.simplycia.net/product_info.php?cPath=24_36_50&products_id=281
 
- bilden är från Simplycias hemsida
 
Jag tyckte att detta smycke var snyggt för det var vitt och rosa och jag tycker att det passar bra ihop.
Jag älskar verkligen såna här halsband som sitter ihop och sen hänger det ner lite också det älskar jag och tycker det är skit snyggt.
 
Men jag kommer inte vinna smycket tyvärr men jag kan välja mellan några andra snygga smycken :) 

Engelska

Nu sitter jag på engelskan och vi håller på att jobba med resan. Vi håller på med det sista jag tror att vi typ är klara. Vi har matte efter det här och då ska vi räka vidare. Men vi har hål i dag och då ska vi jobba engelska fast jag får göra något annat för jag är färdig med mitt. Vi slutar tidigt idag vi slutar 14:10 om vi inte tar någon rast mellan so lektionerna men om vi tar rast slutar vi 13:55. Men i kväll är det konfa som vanligt så det kommer inte bli någon bra uppdatering. Men nu sa vi jobba vidare.
 
 

Melodifestivalen

Nu ska vi titta på finalen i melodifestivelen. Undra vem som vinner. Men idag har jag inte gjort något speciellt förutom att ha städat och setat vid datorn. Men det börjar nu bloggar mera i morgon.
 
Vem vill ni ska vinna??
 

rensar min bokhyllan

Just nu håller jag på att städa mitt rum och jag tänkte att jag skulle behöva rensa min bokhylla från lite barn böcker, dem här blev kvar:
Bara lite böcker och jag har flera fast inte i bokhyllan ;) Har fått massor av böcker och köpt ganska många också.

Engelska sen hem

Vi ska ha Engelska om några minuter. Då ska vi jobba med en resa som man får bestäma budget och vart man ska resa och vad man ska göra. Det är faktiskt riktigt roligt. Men jag har inte bloggat så mycket men i helgen har jag haft fullt upp och igår orkade jag inte jag pluggade tyska för vi har prov i morgon.
Men i lördags var jag på igenridning från kl:8-9:50 för jag och isabelle hade missat en söndag. Jag hade Grey och det gick riktigt bra jag testade att rida utan stigbyglar i slutet. Men nu börjar lektionen.
 

Dressyr på......

.... Guinness. Jag har ridit Guinness som jag inte haft på jätte länge det gick bra även fast han är slö men det är bara hålla igång och ha spöt till hands ;) jag rider 15:45-16:45 dem har flyttat fram det med en kvart. Förut red jag 15:30-16:30. Men nu är vi på väg hem.


Dagens shopping

Idag var jag, Isabelle, farmor och farfar och shoppade nere på stan och jag köpte:
H&M 199:-
   
Lindex 249:-
   

ledsen för dålig uppdatering

Jag har inte orkat och så i går var jag hos sjukgymnasten för att jag har problem med knät, det gör ont när jag går/springer så dem kollade upp det. Det var inget speciellt fel på knät han trodde att det kan vara stelt så jag fick några tränings tips för knät. Men det är höger som jag har problem med så dem tejpade det. Så nu ser det ut så här:
Väldigt fin ;)

RSS 2.0