slide show

ledsen för dålig uppdatering

hemsk ledsen för den dålia uppdateringen. Men har inte haft lust att blogga. Men idag åkte jag hem från skolan för att jag måde illa vet inte varför men jag har haft det i natt också. Men när jag kom hem så satt jag på Inkheart ( Bläckhjärta ) Men sen kollade vi på ( jag, isabelle, mamma ) på Zookeeper. Men nu ska jag kolla på en sak.
 
saknar Max så hilmla mycket :(

Grällsta bilder del 2 sista

Här kommer dem sista bilderna:
klickbara bilder
                           
 
         
 

Info om Läs mer om ....

Här på vänster sida ser ni T.ex. Läs mer om Mona om ni klickar där och det ser hel knas ut så måste ni uppdatera sidan med hjälp av cmd och R på mac och har ni Pc är det F5 så kommer det se helt normalt ut och samma sak om det ser knasigt ut på min startsida. Det är någont knas med blogg.se.
Hoppas att ni förstår min förklaring.
 

Lilly

Namn: Lilly
Kön: Sto
Född: 2000
Färg: flugskimmel
Ras: -
Kategori: C-ponny
 
Lilly är en söt snäll ponny som är väldigt pigg. Hon gillar att hoppa men hon kan fega ur innan hindret och stanna. Men hon är snäll att pyssla om. Hon är jätte rolig att rida även om hon är väldigt pigg men jag gillar när det går lite fort.
 

..

det har hänt något med min design men jag ska fråga en tjej som kanske kan fixa det.
 

Fotografering

Idag är det fotografering 8:30 så jag åker vid 8:05 ska jag åka och möta Emma.
 
Tröja: Kapphal
Byxor: ?
Halsband: guldfynd                      örhängen: ?
 

Vad vill ni läsa om?

Vad skulle ni vilja läsa om här på bloggen??
 
Kommenter så fixar jag det.
 

Max

Namn: Molstabergs Max RWM 45
Kön: Valack
Född: 1995
Färg: skimmel
Ras: Welsh Mountain
Kategori: B
 
Max är världens bästa!  Han är otroligt söt att se på samt lätt och snäll att sköta. Snäll att rida.  Hoppar med jättefin teknik och har ett bra steg. Han är löshoppad upp till 110 cm. Jag älskar att rida Max han är grym. Men det värsta är att jag kanske inte kommer att få rida honom nästa år :( Vill ha han så himla mycket.
 

Grey

Namn: Scotts Grey
Kön: Valack
Född: 2001
Färg: Skimmel
Ras: - imp Polen
Kategori: C-ponny
 
Han är en snäll ponny som älskar att hoppa om man släpper efter på tyglarna. Han är pigg och ute i skogen är han väldigt pigg. Han är så himla snäll när man pysslar om honom. Men han är så söt.
 

God Morgon...

... har varit vaken ett bra tag men har inte orkat bloggat på morgonen. Men tänkte blogga lite nu istället. Idag slutar jag 14:30 som alla andra dagar den här veckan. Skriver mera när jag kommer hem.
 

Ska titta på Robinsson

Nu ska vi titta på andra avsnittet av Robinsson  som började igår. Men jag kanske skriver något mera ikväll får se om jag årkar. Har ni tips på bra bloggar som jag kan läsa?? så fall kommentera något inlägg. Vill ha något att läsa om jag har tråkigt. ;)
 

svårt med rubriker

som rubriken säger så är det väldigt svårt med rubriker. Men idag började vi 9:00 då hade vi NO och du skulle vi bygga en bil som skulle åka av sig själv med hjälp av en laddning. Men för mig och Emma och Alexandra går det inte så jätte bra. Men sen hade vi lunch och sen So. Men under  So:n så gick vi i Median och tog kort för skolkatalogen. Sen slutade vi vid 14:20. Men nu ska jag kolla på en sak. Skriver kanske mera sen.
 

Mona

Namn: Moon Light
Kön: Sto
Född: 2001
Färg: Skimmel
Ras: -
Kategori: C-ponny
 
Mona är en snäll ponny som tycker om att bli ompysslad och när hon väl hoppar så hoppar hon fint men hoppar inte så ofta har flygit av en gång när vi hoppade. Hon är frammåt och kan vara lat i bland också. Men jag älskar att sköta om henne hon är så snäll.
 

Max filmen

Här kommer filmen.
 
 

Grällsta bilder del 1

Här kommer Grällsta bilderna del 1. klickbara bilder
                      
 

Polly

Namn: Polly
Kön: Sto
Född: 2000
Färg: svart
Ras: - imp Polen
Kategori: C-ponny
     

Polly är en snäll liten c-ponny. Som är pigg och älskar att hoppa. Hon hoppar allt som du styr på om du är lätt i handen och om du inte bromsar henne för mycket och du har bra väg. Men hon är bra på dressyr också men det viktigaste när du rider henne är att du absolut inte får dra henne i munnen. Men hon är mysig att pyssla med i spiltan om  du inte använder en mjuk borste och är lugn. Jag älskar att rida henne speciellt att hoppa henne.

 
 
 

Min dator är tillbaka :)

Har äntligen fått tillbaka min dator så nu kommer det nog bli flera inlägg. Men just nu håller jag på med min Max film. Bilder från Grällsta kommer komma upp under veckan eller nästa vecka. Filmen kommer upp när den är klar. 
 

Bakar kladdkaka

Just nu bakar jag 2 kladdkakor som vi ska ha ikväll när vi får besök. Men jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Men jag har varit upptagen. Efter vi kom hem från stuan så fyllde jag år och sen åkte vi på kryssning till Tallin och sen har jag bara inte tänkt på att blogga. Den här veckan har jag inte gjort så mycket:
Måndag: varit hemma
Tisdag: varit hemma
Onsdag: varit hemma på dagen
Torsdag: Varit och badat på löga med mina kusiner Alva och Lovisa.
Fredag: varit hemma
Lördag: Får vi besök
Söndag: Första ridningen :)
 

RSS 2.0