slide show

Saknar Max

Saknar Max så himla mycket efter att ha haft han i nästan en hel vecka. Först fick jag prova Listek men jag tyckte inte om att rida han eftersom han tvärnitade i galoppen så då testade jag Cyrkonia men hon var för seg sen dagen efter ( Måndagen) fick jag prova Max och han gjorde utfall först och smet ut ur hagen så dem fick hämta havre så vi kunde locka på honom och få in honom. men jag tyckte om att pyssla om han även om han var tjurig men jag älskade att rida han så jag behöll han och dagen efter gjorde han anfall mot mig igen men jag fick hjälp att fånga han sen alla andra dagar så kunde jag fånga honom själv :) Men han var grym på att hoppa han har hoppat 110 cm med ryttare och han är 118 cm lång. Ni kommer få bilder i slutet av sommaren när jag fått tillbaka min dator och några bilder kommer komma upp när pappa har laddat över dem på sin dator och sen kommer en liten film som jag kommer fixa ihop när jag fått tillbaka min dator. Men jag ska ta och slappa vidare nu.
Listek:
Cyrkonia:
Max:

God Natt

Nu ska vi gå och lägga oss så at vi är pigga i morgon för provridningen :) Men God Natt :)

Åker idag :)

Idag åker vi till Grällsta :) Det kommer kanske komma några inställda så håll utkik :)

Ca 2 timmar

Ca 2 timmar kvar tills jag åker till Grällsta :) längtar så himla mycket. Men nu ska jag bädda min säng 
  

Glad Midsommar

Glad Midsommar :) idag ska vi åka till österängarna och sen ska vi hem hit och äta eftersom vi skaJill Grällsta imorgon :) längtar så j*vla mycket :) jag kommer kunna sms blogga lite gran.
 

Skypar med Lisa och Packar

Just nu sitter jag och Lisa och skypar medans vi packar vi försöker kontakta Emma också men hon svarar inte :(
Har nästan Packat allt förutom det som jag ska ha på mig och saker som torkar för att jag har tvättat det och det som jag måste använda fram tills vi åker vid 14:40.
 

Städa/packa

Idag är jag hemma med Isabelle och vi ska städa och sen ikväll ska jag packa det som går resten packar jag på Lördag. Men vi ska kanske rensa ogräs om vi hinner. Nu ska jag gå och göra i ordning pannkakssmetentom jag och Isabelle ska äta till Lunch :)
   
  

Shopping

Idag har jag varit med Mamma på jobbet och sen åkte vi till hälla och handlade mat, godis sen åkte vi hem packade ut maten åkte och hämtade Isabelle, henneas kompis Hanna då träffade vi Emma som skulle hämta sin lillebror Erik. Men sen åkte vi hem och lämnade Isabelle, Hanna sen åkte jag och mamma till Erikslund och gick in på H&M och Hööks och City Gross och Din sko. Detta handlade jag:
---
jätte mjuk borste                                                     Bikinitopp
---
Sandaler                                                                    Lila ridspö
---
Handskar, strumpor                                                  Chaps
---
Godis                                                                        hästgodis
---
Ridbyxor                                                                  tuggummi
Sist en kompisbok
 

...

Idag har jag kollat på tv och spelat lite Playstation och sen hade jag så himla tråkigt så jag åkte till affären och köpte ägg och frysta jordgubbar sen när jag kom hem så bakade jag en jordgubb och rabarber paj som vi ska äta ikväll :) och imorgon ska jag följa med Mamma till jobbet och fira midsommar för att jag har haft ganska lång tråkigt idag och igår.



Ledsen för dålig uppdatering

Ledsenfler den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp ihelgen i lördags åkte vi gokart och sköt med pistol jag sköt inte pistol men gokart åkte jag och det var väldigt roligt förutom att det regnade så man blev väldigt blöt av alla vattenpölar som fanns på banan. Och igår red vi för sista gångenför terminen :( men jag hade Polly och vi hade gymkana och det var väldigt roligt :)



ätit jordgubbar

Har ätit Jordgubbar med choklad nyss det är så himla gott. Det blev en bra start på sommarlovet med bada, kompisar, jordgubbar :)
Hoppas att ni får ett bra sommarlov.


Sommarlov

Äntligen sommarlov :) idag ska Emma och Fanny komma och bada. Så har fixat polen så att det bara är att hoppa i.Kommer kanske inte ha någon bra uppdatering under sommaren eftersom jag inte har en bärbar dator.
   
   

Hemma hos Emma

Nu är vi hemma och tråkar, igen framför TV:n Vi gör verkligen inget, snart ska vi väl hitta på nåt. Om en timme ska vi fixa mat och sen är det dags att byta om och sticka ut till Malwa.


Mellanlandar @ Emmas place

Sitter i soffan hemma hos Emma och bara slappar framför Tv:n. Sen ska vi till Swedbank park för att kolla på fotboll mellan 9:orna och lärarna. Men sen efter skolan ska jag och Emma och Fanny till Malwa :) Så något bra med den här dagen ialla fall. Så kanske om jag får några bilder av Emma så kan jag lägga upp dem här.
   
 

Skypar med Lisa

Just nu sitter jag och skypar med Lisa :) Vi har startat en blogg tillsammans som heter grccheyerna. Som jag och Emma och Lisa bloggar om Grällsta :) Men nu ska jag fortsätta skypa med Lisa.



Tillberga

Idag ska klassen cykla hem till våran mentor och grilla så vi ska cykla till Tillberga.
I söndags hade jag polly:

Orgentering

Ska ha orientera vid orientalen och sen ska vi ha femkamp. Emma kommer säkert snart hon skulle komma vid 8. Så jag ska ta och plocka fram skorna.

Redigerat en gammal bild

Har redigerat en gammal bild som jag hittade på Pc datorn och jag ändrade den i Adobe Photoshop Lightroom 2.
Före:

Efter:

Säg bara till om ni vill ha flera redigerade bilder nu under sommar en när jag har en Pc dator.

Lördag

Sitter i soffan och har inget att göra. Idag ska vi bara vara Hemma och inte göra något speciellt . Pappa håller på att installera en pc dator till mig så jag har en egen dator att Fippla med.

... ...

img_4156 (MMS)

... Äntligen kom Pizzan


Beställt Pizza :)

Sitter kvar i Hallsta och är väldigt hungrig och det var mamma, pappa, isabelle, kjell, ulrika, morfar, mormor så vi beställde pizza :) Så pappa, morfar borde komma tillbaka med det snart om dem inte har ätit upp det själva ;) Men just nu bloggar jag från Kjell och Ulrikas bärbara dator. Har träffat Labolinas Mamma Disa och Skållan. Ni kan se hur Disa ser ut i inlägget under... Skållan är helt svart med lite vitt på magen. Hoppas att ni har en bra Fredag kväll.


... ...

img_5631 (MMS)

... Isabelle har skrämt skrållan


.... ...

img_2355 (MMS)

.... Labolinas mamma, Disa. Söt?


Student! Sit...

Student! Sitter i Hallsta på student fest. Ska åka hem om ett tag tror jag ;) Hoppas att ni har en bra Fredag! :)


Sovmorgon

Har sovmorgon idag till 9:20 och sen slutar jag 13:40 för jag ska till Hallsta för att en som vi känner tar studenten idag och vi ska hem till dem efter 14. Men nu ska jag fortsätta slappa framför tv:n.

Hemma

Har varit hemmma ca 1 timme. Lämnade in datorn på stpasset :( så nu bloggar jag från Ipaden. Imorgon är det en helt vanlig skoldag utan dator :( kommer kännas konstigt att åka till skolan utan dator. Men sen när Mamma kommer hem idag ska vi åka och hämta våra pass som vi fixade förra veckan på onsdagen.Men det kommer bli gammla bilder eftersom jag inte kan fixa över flera bilder när min dator är inlämnad :(


8 dagar och 16 dagar

8 dagar tills vi slutar skolan :)
16 dagar tills jag åker till Grällsta :)
ca 2 timmar 30 min tills vi lämnar in datorn :(

Ska lämna in datorn

Ska lämna in datorn idag :( Har fixat över allt till en av pappas hårddiskar jag kommer kunna blogga från mobilen och ipaden och Pappas dator. Så det kanske inte kommer vara så bra uppdatering.

På väg till Hallsta för att fira kusinen s...

På väg till Hallsta för att fira kusinen som fyllde år i Måndags.


Kommer inte ha någon bra uppdatering...

för att vi ska lämna in datorerna över sommaren :( Så jag kommer fixa lite inställda under Grällsta och sen kommer jag mobilblogga och jag kan nog låna pappas dator ibland. Men har nyss gjort en backup på allt på datorn för att allt kommer försvinna :(

Veckans blogg vinnare



Sista Chansen

Sista Chansen att anmäla sig till veckans blogg som avslutas vid 10:30 så passa på att anmäla er.
här hittar ni veckans blogg och på bilden

Testar mobil-blogga :)

Testar mobil-blogga :)


I morgon avgörs Veckans blogg

Imorgon avgörs veckans blogg så om du inte har anmät dig så borde du passa på nu... Imorgon kommer ett sista chansen inlägg...
Ni kommer till Veckans blogg här eller på bilden.

Helt slut

Helt slut efter skolan, vi gick runt till 11 olika ställen på Stan så mina ben och fötter är helt slut. Jag och Emma berättade om Västerås Slott :) Det gick bra vi fick ett A. :) Från Centralstationen till Kyrkbacken. Sen upp för alla trappor på Djäkneberget.
1. Västerås domkyrka
2. Västerås stadsbibilotek
3. Västerås stadshus
4. Västerås Slott
5. Rudbeckianska Gymnasiet
6. Turbinhuset
7. Västerås konserthus
8. Djäkneberget
9. Vasaparken
10. Kyrkbacken
11. Västerås Centralstation

Hoppning på Polly filmen

Här kommer filmen när jag hoppar på Polly det är dålig kavlité på filmera men Emma filmade med sin mobil.

Glöm inte Veckans blogg...

Veckans blogg här och på bilden

Hoppning på Polly

Hoppade Polly idag :) Och det gick jätte bra och Emma filmade så filmerna kommer upp imorgon eller på Tisdag. Ska få dem i morgon. Bjuder på en annan film när jag hoppar Polly.

CANON EOS 60D

Jag har ett tag velat ha en Digitalkamera och Jag vill helst ha en Canon EOS 60D för att den är bra och tar bra kort och så fort jag ser en digitalkamera så vill jag köpa den och jag är bara glad över att jag hittade den här tävlingen hos Dustinhome där man har Chans att vinna allt möjligt som Canon EOS 60D. För om man är sjuk eller det regnar eller att man har tråkigt kan man alltid ta fram kameran och fota lite inomhus med en helt underbar kamera. Jag skulle bli så himla glad över en sån fantastisk kamera. Det bästa jag vet är att fota det har jag alltid tyckt men har inte haft någon bra kamera. Om du vill köpa en Canon EOS 60D finns den här.
dustinHomeCompetition.jpg
På jakt efter lågt ipad 2 pris? De senaste modellerna inklusive iPad 3 i lager, billigt hos Dustin

Lördag

Idag har jag bakat en sockerkaka och bara slappat i soffan. Det är så himla tråkigt väder det känns inte som Juni. Men jag ska nog kolla på en film. Glöm inte Veckans blogg som ni hittar här.

Let´s Dance Final

Sitter och kollar på Let´s Dance finalen och det är bara jag och Mamma hemma för Isabelle och Pappa är i Koparbo på Isabelles klassresa. Så vi lagade hemgjord Pizza :) Den var jätte god :) Och vi har ätit en Hallonbakelse som också var god. Men nu ska jag fortsätta kolla på Let´s Dance Finalen.
Mamma har tagit bilden.

Glöm inte Veckans blogg...

... som avslutas på Onsdag/ Torsdag nästa vecka. Du kommer till det inlägget här. och glöm inte att ni måste kommentera i Veckans blogg inlägget.
Ni kan ockås klicka på bilden.

RSS 2.0